A zimbabwei jós a Liverpool bajnoki címe miatt perel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.14. 17:48
null
Uebert Angel előre megmondta, hogy a „vörösök” idén bajnokok lesznek. Belátta, hiba volt (Fotó: metro.co.uk)
Uebert Angelt mindenki ismeri Zimbabwéban, ahol jósként és vallási vezetőként keresi pénzét évtizedek óta. Rajongói szerint Uebert egy nyugodt, kedves ember, most azonban mégis bedühödött, ugyanis úgy tűnik, az egyik jóslata mégsem fog bejönni.

A Spirit Embassy Church vezetője, Uebert Angel még decemberben azt állította a SuperSport műsorában, hogy az istenek megsúgták neki, a 2013–2014-es szezonban Brendan Rogers együttese bajnok lesz.

A zimbabwei jós is nézi természetesen a PL-meccseket, így hozzá is eljutott a hír, hogy a Pool hátránya jelenleg hét pont az éllovas Chelsea mögött.

Uebertnek ennyi elég is volt, azonnal kijelentette, hogy be fogja perelni a műsor készítőit, mivel a „vörösök" szerinte biztos, hogy már nem lesznek bajnokok, és így csorba eshet a hírnevén.

Angel egyébként 950 ezer fontot, azaz nagyjából 360 millió forintot szeretne kapni, mert a nyilatkozatát állítólag az ő engedélye nélkül adták le a tv-ben.

Ezek után nehéz eldönteni, hogy mikor járna jobban a zimbabwei, ha megnyerné a bajnokságot a Pool, és beigazolódna a jóslata, vagy ha buknának a liverpooliak, és így egy kis extra zsebpénzhez jutna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik