A motoros kapus a legnagyobb futballtroll - videó

Vágólapra másolva!
2013.03.22. 11:42
Nem tudunk elképzelni rettegettebb másodperceket egy futballkapus számára, mint mikor hátrányban, az ellenfél tizenhatosához merészkedve, az utolsó szalmaszálba kapaszkodva küzd csapata egyenlítéséért a hosszabbításban, de az ellenfél védelme felszabadít, robog a kontra, a kalandozásba fogott kapuvédő pedig sprintelhet vissza saját tizenhatosára.

Persze ha a kondi rendben van, és éppen nem Roberto Carlos bal lábán pihen a labda, nem lehetetlen a küldetés, az utóbbi időben Joe Harttól (Manchester City) és Morgan De Sanctistól (SSC Napoli) láthattunk ekkora bravúrt. Joe Harttól (Manchester City) és Morgan De Sanctistól (SSC Napoli) láthattunk ekkora bravúrt.

Egy ismeretlen helyen és időben lejátszott mérkőzésen a furfangos kapus azonban új alternatívát szolgáltatott az ilyen kiélezett helyzetekre: a támadás kudarcba fulladását követően nem kezdett el eszetlenül rohanni a magára hagyott gólvonala felé, hanem felpattant a futballpályán akcióra készen várakozó, stratégiailag tökéletesen pozicionált motorbiciklis mögé, majd egy kövér gázfröccsöt követően visszafuvaroztatta magát a kapuba. Mire az ellenfél lőtávolba került, már esélye sem volt kihasználni az üres kapu nyújtotta előnyöket. Hát ilyen egy igazán lusta futballtroll!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik