A Chelsea tehetetlen a Torrest alázó óriásplakáttal szemben

Vágólapra másolva!
2013.03.26. 18:58
Hiába tüntették el a Stamford Bridge közelében hetekkel ezelőtt megjelent, Fernando Torrest alázó óriásplakátot a Chelsea ügyvédei, az akció hátterében álló ír fogadóiroda újult erővel folytatja savazós hadjáratát – ráadásul ezúttal a londoni klub jogi osztálya is tehetetlen maradt.

A február utolsó hetében, a stadion bejáratától pár méterre kiplakátolt, hirdetésnek álcázott kőkemény trollkodás – amely a bukmékeriroda „mellékállások cserejátékosoknak” kampányának egy kiemelt darabja – azt tanácsolja a Chelsea 2011-ben 50 millió fontért vásárolt csatárának, hogy hagyjon fel a labdarúgással, helyette egy hamburgeres büfében vállaljon munkát és nézzen sikerélmény után.

A Stamford Bridge bejáratától pár méterre helyezték el a Torrest alázó plakátot (Fotó: metro.co.uk)
A Stamford Bridge bejáratától pár méterre helyezték el a Torrest alázó plakátot (Fotó: metro.co.uk)

„Fernando, van egy hálónk (szó szerinti fordításban hagymás zsákunk – angolul onion bag –, a szigetországban így becézik a kapukra erősített hálót – a szerk.), amit még te sem téveszthetsz el, hátul van a hamburgeres kocsiban. A hajpántodat se felejtsd el felvenni!” – állt az eredeti plakáton a csípős üzenet Torresnek címezve.

A Chelsea részéről természetesen nem tétlenkedtek sokáig, jogi útra terelték az ügyet, és napokkal később leszedették a ház faláról a sértő plakátot. A fogadóiroda azonban nem adta fel, kitartóan gerjeszti tovább a feszültséget, nem kis ingyenreklámot generálva ezzel a cégnek. S hogy oldották meg? Cselesen.

A mozgó reklámtáblával szemben egyelőre tehetetlenek a Chelsea ügyvédjei (Fotó: metro.co.uk)
A mozgó reklámtáblával szemben egyelőre tehetetlenek a Chelsea ügyvédjei (Fotó: metro.co.uk)

Közvetlenül az eredeti plakát alatt, a járda mellé parkoltattak egy mozgó reklámfelületként funkcionáló kisteherautót, amelyen szintén a korábban letiltott üzenet olvasható. A terv a jelek szerint működik, a Chelsea – egyelőre – tehetetlen a gépjármű eltávolíttatása ügyében, a plakátot pedig a Stamford Bridge környékén felbukkanó civilek és Chelsea-drukkerek ezrei olvashatják nap mint nap, köztük minden bizonnyal a kipécézett Fernando Torres is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik