A Chelsea távozó védője borítékból szórja a pénzt Hollywoodban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.29. 12:27
null
Cole borítékból szórta a pénzt Hollywoodban (Fotó: dailymail.co.uk)
Még sajnálhatnánk is Ashley Cole-t, az angol bekk pályafutása vége felé közeledik, ráadásul jelenleg csapata sincs. Azért a zsepiket egyelőre finoman hajtogassuk vissza a zacskóba, nincs nagy baj, a játékos most épp Hollywoodban bizonyította, van mit a tejbe aprítania.

A 33 éves, 107-szeres angol válogatott balhátvéd nyolc év után távozott a Chelsea-től, azóta sorra érkeznek a kérők, a szigetországi lapok szerint a Monaco és a Real Madrid igyekszik magához csábítani.

Bár az aláírási pénzt még biztosan nem kapta meg, a londoniak korábbi védője így sem löncshúskonzerven él. A napokban Hollywoodban tűnt fel, ahol a Daily Mail beszámolója szerint korábbi csapattársával, Shaun Wright-Phillipsszel két kézzel szórták a pénzt. Méghozzá stílusosan, borítékból.

A szurkolók által pénzéhsége miatt gyakran hergelt védő úgy látszik, gondolt a nehéz napokra, és hagyott egy kis zsebpénzt a malacperselyben.

Cole gondolt a nehéz napokra (Fotó: Action Images)
Cole gondolt a nehéz napokra (Fotó: Action Images)
Megnyugodhatunk hát, nagy valószínűséggel Ashley Cole-nak a nyugdíjazása után sem kell a villanyszámla miatt izgulnia, pláne ha a nyáron kap egy számára is elfogadható ajánlatot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik