A 10 legszexibb női sportolóruha

Vágólapra másolva!
2011.01.06. 20:44
A férfiak szeretnek sportot nézni. A férfiak szeretnek női sportokat nézni. A férfiak még jobban szeretnek női sportokat nézni, amikor szépek a lányok – és sok is látszik ebből. Uraim, kár is lenne tagadni, hogy a női sportok olykor a szemre való szépségek miatt vonzanak minket. Íme, 10 szubjektív érv, amivel megpróbáljuk alátámasztani fenti állításunkat!


10. A szörfruha
Hazánkban kevésbé ismertek a szörfözők, de a szerencsésebb fekvésű – értsd: tengerparti – országokban nagy népszerűségnek örvendenek. Nem véletlenül: a ruhaválasztás ugyan függ a körülményektől, de a legpraktikusabb az, amikor csak keveset fed. Minek, amikor úgyis vizes lesz?
Prominens viselő: Megan Abubo (nemzetisége: amerikai, legjobb eredménye: vb-ezüstérmes)
10. A szörfruha
Hazánkban kevésbé ismertek a szörfözők, de a szerencsésebb fekvésű – értsd: tengerparti – országokban nagy népszerűségnek örvendenek. Nem véletlenül: a ruhaválasztás ugyan függ a körülményektől, de a legpraktikusabb az, amikor csak keveset fed. Minek, amikor úgyis vizes lesz?
Prominens viselő: Megan Abubo (nemzetisége: amerikai, legjobb eredménye: vb-ezüstérmes)

 

9. A golfszoknya
Elegancia, természetesség, hagyomány – a golf legfőbb jellemzői. S ebbe a képbe tökéletesen beleillik a sportágban mind nagyobb teret hódító szebbik nem is. Ruházatukat a sportágnak megfelelően az ízléses kifinomultság jellemzi, és nagy örömünkre ebbe még épp belefér a rövid szoknya.
Prominens viselő: Paula Creamer (amerikai, korábbi világranglista-2. helyezett)

 

8. A teremröpis rövidnaci
Míg Magyarországon az elmúlt évtizedekben veszített vonzerejéből a röplabda, addig a világ más részein egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Lehet, hogy ennek a új szabású nadrág az oka?
Prominens viselő: Hélia Souza (brazil, olimpiai bajnok)

 

7. Az atlétafelszerelés
Az atlétika a sportok királynője, űzői pedig tökéletes alakú, hajlékony, formás, gyors és ügyes lányok, így csak prominens (kép)viselőt kellett választanunk. Ez végül a messze földön híres Leryn Francóra esett. Aligha eredményei miatt emlékszünk rá, mégis meggyőződésünk, hogy bizonyos Larissa Riquelme mellett ő a „legkattintottabb” paraguayi hölgy.
Prominens viselő: Leryn Franco (paraguayi, olimpiai 42.)

 

6. Az úszódressz
Kell-e több, szebb, mint egy lány, akinek testét a víz formálta sellőformájúra? Szép úszókból is jól áll a világ, nem csoda, hogy legszebb képviselőik gyakran modellként „végzik”. Választottunk, Amanda Beard is levetkőzött már a Playboynak, az FHM-nek és a Sports Illustratednek is – de hát kivel is lehetne hitelesebben bemutatni a legújabb fürdőruhamodelleket? Kukába a cáparuhákkal!
Prominens viselő: Amanda Beard (amerikai, kétszeres olimpiai bajnok)

 

5. A teniszszoknya
Következnek a fehér sport legszebb lányai! Mindenki számára ismert az oroszok hatása a sportágra: Anna Kurnyikova, Marija Sarapova, Marija Kirilenko avagy a franciává lett Tatiana Golovin láttán olykor férfiak millióinak tekintete tapad olykor a képernyőre. A szívünk mégis hazahúzott.
Prominens viselő: Szávay Ágnes (magyar, világranglista-22.)



4. A cheerleaderek egyenruhája
Magyarországon olykor pomponlányokká silányítjuk megnevezésüket, pedig a cheerleaderek az Egyesült Államokban köztiszteletben álló(-ugráló) személyek. Foglakozásuk pedig valóságos sportággá nőtte ki magát, bemutatókkal, versenyekkel. S bizony előnyben vannak azok, akiket elhalmozott ajándékaival a Teremtő.
Prominens viselő: Romi Bean (amerikai, Denver Broncos-keret)

 


3. A műkorcsolyakosztüm
A sportoló hölgyeket legfeljebb az év végi díjátadó gálákon láthatjuk esélyekre, partikra való színpompás ruhákban, ez esetben a műkorcsolyázók képviselik a szabályt erősítő kivételt. Versenyeik olykor valóságos divatbemutatót jelentenek, ahol a legszebb kűrruha ugyanakkora elismerést vált ki, mint egy szép tripla Axel.
Prominens viselő: Carolina Kostner (olasz, háromszoros Európa-bajnok, vb-2.)

 

2. Az rg-s „testrefeszülős”
„A balett, a torna és a tánc összevonása figyelhető meg benne” – írja a sportágról az internetes enciklopédia. Azaz tökéletes alakformáló a hölgyek számára. És mi állhat szebben, jobban egy tökéletes alakú sportolón, mint egy testre feszülős, könnyed ruha? Tízből tíz – de van még ennél is jobb...
Prominens viselő: Vass Dóra (magyar, vb-24.)

 

1. A strandröpis bikini
Kellékek: labda, háló, bikini. A kevesebb néha több mondását kicsit átalakítva és -értelmezve: a kevesebb néha a legtöbb. Napsütés, nyár, sport, szép lányok – alighanem a legtöbb, amit egy férfi kívánhat magának. S mindehhez a legjobb alkalom a strandröplabda és néhány formás női (khm...) domborulat.
Prominens viselő: Ana Paula Connelly (brazil, olimpiai-3.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik