7 millió dollárjába került a bútorboltnak a Seahawks győzelme

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.05. 13:36
null
A Happy Gallery Furniture vezetője nem hitt a seattle-i csapat győzelmében, ráfázott (Fotó: metro.co.uk)
A denveri szurkolók mellett akad egy houstoni úriember is, akit mélyen érintett a Seattle Seahawks Super Bowl-győzelme. Jim McIngvale-nek összesen 7 millió dollárjába (1.6 milliárd forint) került Russel Wilsonék sikere.

Az egész a nagy meccs előtti héten kezdődött. Az érdekes üzleti húzásairól is ismert Jim ugyanis kitalálta, hogy ha a Seahawks besöpri első SB-győzelmét, akkor mindenkinek, aki hatezer dollár felett vásárolt boltjában, visszafizeti a matraca árát.

Mondanunk sem kell, McIngvale hatalmasat hibázott. Mivel a seattle-i csapat simán nyert a Denver Broncos ellen, Jimnek összesen 7 millió dollárt kellett fizetnie elégedett vásárlóinak.

„Az akció lényege az volt, hogy új embereket csábítsunk az üzletünkbe, ezt pedig úgy gondolom, el is értük. Elégedett vagyok” – mondta a mindig magabiztos Jim, miután a vásárlók megtépázták a bankszámláját.

Érdekesség, hogy a „Matrackirály” nem először fázott rá az akciókkal, alig pár héttel ezelőtt egy másik remek reklámja után 700 ezer dollárt bukott.

Lehet, hogy lassan fel kellene vennie valakit Jimnek, aki az orrára koppint, mielőtt a vásárlók elé tárja újabb bombabiztos ötletét. Vagy felfogadhatná a bolt reklámarcának Floyd Mayweathert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik