50 év legszexibb címlaplányai egy helyen - videók, galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.19. 15:27
null
Az SI 2014-es címlapja (Fotó: marca.com)
A Sports Illustrated címlapjait az Egyesült Államokban jobban várják, mint a hálaadást vagy a Super Bowlt. A fürdőruha modelljeiről elhíresült magazin az idén sem aprózta el, fennállásának 50. évfordulóján három szépséget is felsorakoztatott az első oldalra.

Az SI 2014-es címlapja a múltat, a jelent és a jövőt egyszerre jeleníti meg, a „legvidámabb borítón” Chrissy Teigen, Lily Aldridge és Nina Agdal kapott helyet.



Az 50. évforduló alkalmából egyébként olyan korábbi SI-celebek is feltűntek, mint Tyra Banks, vagy Christie Brinkley.

Hogy ne unatkozzunk, a Huffinton Post munkatársai ráadásul összegyűjtötték az eddigi összes címlapot is, így most 50 év legszexibb nőiben is gyönyörködhetünk.

50 év legszexibb női egy helyen (Fotók: huffingtonpost.com)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
50 év legszexibb női egy helyen (Fotók: huffingtonpost.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Nem is lenne SI az SI, ha nem mutatta volna meg most is a legnépszerűbb sztárját, Kate Uptont, aki az előző két kiadvány címlaplánya volt.

A szerkesztők itt sem valami átlagossal készültek, a gyönyörű szőke modellt az „űrbe küldték”, legalábbis ezt szimulálták. A gravitáció nélküli kabinba Upton kisasszony természetesen egyenruhában, azaz apró bikiniben érkezett. A kísérlet parádésra sikerült, ezért a látványért megérte 50 évet várni...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik