20 fontossal törli hátsóját Gera csapattársa

Vágólapra másolva!
2012.12.02. 13:33
Nagy port kavart az angol futballszurkolók körében az a The Sun internetes oldalán megjelent fotó, amelyen Liam Ridgewell – a West Bromwich Albion labdarúgója és Gera Zoltán csapattársa – wc-papír helyett egy 20 fontossal törli hátsóját, 1.5 milliós otthona mellékhelyiségének padlóján pedig 1000 fontnak megfelelő összeg hever.

A 28 éves hátvéd – aki hetente 20 ezres fizetésért rúgja a bőrt a West Bromnál – csak egy barátját akarta megtréfálni a fotóval, pechére egy nevét nem vállaló WBA–drukker eljuttatta a képet a The Sun szerkesztőségének. „Mindig sejtettem, hogy a futballisták arrogáns, túlfizetett pojácák, de ez a kép bizonyítja is." – mellékelte kommentárját a kép mellé az ismeretlen szurkoló.

A póz, ahogy senki se szeretne a címlapra kerülni (Forrás: The Sun)
A póz, ahogy senki se szeretne a címlapra kerülni (Forrás: The Sun)

Ridgewell, aki csereként ülte végig csapata szombati, Stoke City elleni vereségét még szombat este elnézést kért a fotó miatt. „A kép nyolc hónappal ezelőtt, magáncélból készült a saját otthonomban, soha nem gondoltam volna, hogy nyilvánosságra kerül. Egy barátomat akartam megviccelni, akivel fogadtunk egymás ellen, és ő veszített. Sajnálom, ha a képpel megbántottam a szurkolóinkat." – próbálta menteni a menthetőt Ridgewell.

A Premier League 5. helyén álló West Brom egyik szóvivője a játékos személyes ügyének nevezte a az ízléstelen fotónak köszönhetően kirobbant botrányt, de azt is hozzátette, hogy a kép nem vet jó fényt a csapat megítélésére, így a történtek klubon belül is napirendre kerülhetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik