Valencia: Gary Neville máris lecsapna a PL sztárcsatárára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.06. 11:38
A Premier League-ben az utóbbi hetekben mindenki a gólrekordot döntő Jamie Vardyról beszél, de Gary Neville, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia frissen kinevezett vezetőedzője azt szeretné, ha a közeljövőben a La Ligában is róla beszélnének.

Angol lapértesülések szerint a Valencia új, angol vezetőedzője a Leicester City csatárát, Jamie Vardyt szemelte ki a klub első számú téli erősítésének. Neville edzőként a szezon végéig kapott megbízatást, de nem kizárt, hogy a jövőben az átigazolásokért felelős pozícióban marad a klubnál.

A Leicester City nemrég kijelentette, hogy semmi esetre sem válna meg a télen a 20 millió fontra taksált csatártól, de 2016 nyarán az álláspont változhat.

A 28 éves támadó 15 forduló alatt 14 gólt szerzett a Premier League-ben, többek között ennek köszönhetően is vezeti a tabellát a Claudio Ranieri irányította Leicester City. Leicester City csatárát, Jamie Vardyt szemelte ki a klub első számú téli erősítésének. Neville edzőként a szezon végéig kapott megbízatást, de nem kizárt, hogy a jövőben az átigazolásokért felelős pozícióban marad a klubnál.

A Leicester City nemrég kijelentette, hogy semmi esetre sem válna meg a télen a 20 millió fontra taksált csatártól, de 2016 nyarán az álláspont változhat.

A 28 éves támadó 15 forduló alatt 14 gólt szerzett a Premier League-ben, többek között ennek köszönhetően is vezeti a tabellát a Claudio Ranieri irányította Leicester City.

Vardy egy héttel ezelőtt megdöntötte Ruud van Nistelrooy gólrekordját a PL-ben, miután sorozatban 11 bajnoki mérkőzésen volt eredményes. Most szombaton, a Swansea ellen 3–0-ra megnyert találkozón megszakadt a játékos remek sorozata.

A Valencia Gary Neville kinevezését követően, de még nem vele a kispadon, 1–1-es döntetlent játszott a Barcelonával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik