Valencia: Cselekedni kellene, nem csak beszélni! - Albelda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.13. 16:25
David Albelda, a klub korábbi labdarúgója aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Valencia eddig nagyon passzív volt az átigazolási piacon.

Peter Lim korábban több nagy névvel kecsegtette a Valencia szurkolóit, a dúsgazdag szingapúri üzletember pedig a múlt héten megállapodott a klub 320 millió eurós (mintegy 100 milliárd forint) adósságának átvállalásáról, bár hivatalosan még nem ő az új tulajdonos.

David Albelda egy promóciós rendezvényen keményen kritizálta Limet, amiért a beígértek közül még egyik klasszist sem szerezte meg – Jackson Martínez az egyik ilyen játékos, de a kolumbiai csatárnak se híre, se hamva Valenciában.

„Nagy különbség van a szavak és a tettek között. Sok nagy név felvetődött, meglátjuk, ezek közül hányra számíthatunk a szezonrajton” – nyilatkozta Albelda, aki pályafutása szinte teljes egészét a Valenciánál töltötte, két évet játszott kölcsönben a Villarrealnál.

A korábbi középpályást a Valencia új stadionjának helyzete is nyugtalanítja. A Nou Mestalla építését 2009-ben szakították félbe azt követően, hogy elfogyott a pénz. Albelda korábbi csapattársát, a kapus Santiago Canizarest is elszomorítja az új létesítmény.

„Szégyen, hogy az ember eljön Valenciába, és ilyen állapotban látja a stadiont. Ez a klubra és a városra sem vet jó fényt. Ez a stadion nagy hiba volt, az ilyen hibákat azonban kemény munkával nem lehet kijavítani, csak pénzzel. Remélem, hamarosan befejezik az építését” – mondta Canizares.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik