Spanyolország: Fernando Torres Japánba igazol – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.10. 10:14
Fernando Torres, az Atlético Madridtól távozó világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó a japán élvonalbeli Szagan Toszuban folytatja pályafutását.

A 34 éves csatár – akinek szerződése lejárt nevelőegyesületénél, az Atlético Madridnál – kedden délelőtt madridi edzőtermében tartott sajtótájékoztatót, melyen elmondta, a japán első osztály utolsó előtti helyén álló Szagan Toszuhoz igazol.

A Chelsea-vel Bajnokok Ligáját, az Atléticóval Európa-ligát nyerő Torres várhatóan július 22-én mutatkozik be új klubjában.

Mint ismert, egy másik spanyol legenda, az FC Barcelonától távozó Andrés Iniesta is Japánba szerződött, ő a hatodik helyen álló Vissel Kobéba igazolt. A Vissel legközelebb november második hétvégéjén csap össze a Szagannal a bajnokságban. lejárt nevelőegyesületénél, az Atlético Madridnál – kedden délelőtt madridi edzőtermében tartott sajtótájékoztatót, melyen elmondta, a japán első osztály utolsó előtti helyén álló Szagan Toszuhoz igazol.

A Chelsea-vel Bajnokok Ligáját, az Atléticóval Európa-ligát nyerő Torres várhatóan július 22-én mutatkozik be új klubjában.

Mint ismert, egy másik spanyol legenda, az FC Barcelonától távozó Andrés Iniesta is Japánba szerződött, ő a hatodik helyen álló Vissel Kobéba igazolt. A Vissel legközelebb november második hétvégéjén csap össze a Szagannal a bajnokságban.

サガン鳥栖公式 on Twitter

/ Welcome to #sagantosu #elnino #fernandotorres has decided to join us More details https://t.co/zxDdxmG8CV




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik