Spanyolország: a Real védője helyett a Real védője a keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 18:10
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kényszerű okokból két helyen is változtatott az angolok és a belgák elleni felkészülési mérkőzésre készülő keretén.

A Real Madrid középhátvédje, Sergio Ramos a Sevilla ellen ismét vállsérülést szenvedett, ezért kikerült a keretből. Azt egyelőre nem tudni, hogy a rutinos védő mennyi ideig nem léphet pályára, és hogy felépül-e a Barcelona elleni november 21-i rangadóig.Sergio Ramos a Sevilla ellen ismét vállsérülést szenvedett, ezért kikerült a keretből. Azt egyelőre nem tudni, hogy a rutinos védő mennyi ideig nem léphet pályára, és hogy felépül-e a Barcelona elleni november 21-i rangadóig.

Az Atlético Madridot erősítő Juanfran combsérüléssel dőlt ki a sorból, és körülbelül háromhetes kihagyás vár rá.

A sérült játékosok helyett Vicente del Bosque szövetségi kapitány Nacho Fernándezt (Real Madrid) és Óscar de Marcost (Athletic Bilbao) hívta be a keretbe, utóbbi futballista először tagja a nemzeti csapatnak.

A spanyol válogatott november 13-án hazai pályán az angolokkal, majd négy nappal később idegenben a belgákkal játszik felkészülési mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik