Sevilla: az andalúziaiak nem a Real Madridnak akarnak segíteni

Vágólapra másolva!
2010.05.07. 17:32
Sevilla–Barcelona mérkőzést rendeznek a spanyol bajnokság 37. fordulójában, szombat este 21 órától. Antonio Álvarez, a Sevilla vezetőedzője szerint kiélezett párharc várható.

„Mindent elkövetünk, hogy megnehezítsük a dolgukat, mert ha sikerül megnyernünk a meccset, gyakorlatilag megvan a negyedik hely és ezzel a Bajnokok Ligája-selejtező" – mondta Álvarez a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Ha a Sevillának sikerül hazai pályán pontot, pontokat rabolnia a katalánoktól, azzal a Real Madridnak tenne hatalmas szívességet, és megadná az esélyt a „királyi" gárdának az első hely átvételére.

„Megpróbáljuk megnyerni a meccset, de nem azért, hogy másokon segítsünk, hanem mert ezzel hatalmas lépést tennénk a Bajnokok Ligája felé – folytatta Álvarez. – A csapatommal együtt optimista vagyok, hiszem, hogy le tudjuk győzni a Barcelonát."

Az andalúziai csapathoz kapcsolódó hír, hogy a sérült Diego Perotti és Fernando Navarro még nem játszhat – csakúgy, mint a hosszabb időre kidőlt Ivica Dragutinovics és Sergio Sánchez –, Luís Fabiano viszont felépült, így ő pályára léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik