Real: Zidane újjáépít, ez a két új játékos érkezik a kérésére?

Vágólapra másolva!
2016.05.22. 17:03
null
Zidane most még a BL-döntőre készül. Aztán a nyári átigazolási piacra (Fotó: AFP)
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Zinédine Zidane-nak, a Real Madrid francia vezetőedzőjének nagy tervei vannak a blancók kispadján, és szeretné rövid időn belül átformálni a csapatot fiatal tehetségek gyors beépítésével. Két kiszemeltje már van is…

A spanyolok úgy tudják, Zidane elégedett, de szeretné új irányba terelni a csapatot: a régi, „galaktikus” átigazolási politika helyett – amely szerint minden nyáron érkezik a spanyol fővárosba egy klasszis – megpróbál minél több tehetséges, ám „ismeretlen” játékost beépíteni, hogy a Real Madrid kinevelhesse a saját sztárjait.

A Globo Esporte-nál úgy tudják, egy brazil és egy svéd tehetséggel indulhat meg az új korszak a Real Madridnál, az egyik kiszemelt a Santos középpályása, Lucas Lima, a másik a Benfica védője, Victor Lindelöf.

A 25 esztendős Limát hosszú évek óta kerülgetik Európa élcsapatai, állítólag már az FC Barcelona is kopogtatott a Santos ajtaján miatta, ám a játékos eddig nem akart búcsút inteni a hazájának.

A tökéletes átadásairól és remek cseleiről ismert játékos a következő átigazolási időszakban azonban a helyiek szerint biztosan vált.

Zidane másik kiszemeltje Victor Lindelöf. A 21 éves, 187 centi magas, kétszeres svéd válogatott védőben – aki középpályásként is bevethető – a királyiak francia mestere Pepe utódját látja.


Bár egyik játékos piaci értéke sem éri el a 10 millió eurót a transfermarkt.de becslése szerint, a madridiaknak vélhetően így is a zsebükbe kell nyúlniuk. A brazil futballista kivásárlási ára 20, a svédé 40 millió euró körül mozog.

A beszámolók szerint mindenesetre Florentino Pérez és a vezetőség bízik Zidane-ban, így ha rájuk akar költeni a francia, megteheti. Csak utána jöjjenek az eredmények…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik