Real: Zidane egy igazi bajnok, neki nem kell papír - Materazzi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.03. 08:29
Marco Materazzi, a Chennai Titans játékos-edzője szerint Zinedine Zidane-nak, a jelenlegi a Real Madrid Castillátó irányító legendának nincs szüksége edzői képesítésre.

Amint arról beszámoltunk, Zidane-t a szükséges edzői képesítés hiánya miatt három hónapra eltiltották korábban az edzősködéstől. A Real Madridnak tíz napja volt fellebbezni az ítélet ellen, élt is ezzel a lehetőséggel, de a szövetség elutasította a beadványt. Ennek ellenére Zidane folytathatja munkáját, mivel eltiltásukat a végeleges döntés meghozataláig felfüggesztették. Amint arról beszámoltunk, Zidane-t a szükséges edzői képesítés hiánya miatt három hónapra eltiltották korábban az edzősködéstől. A Real Madridnak tíz napja volt fellebbezni az ítélet ellen, élt is ezzel a lehetőséggel, de a szövetség elutasította a beadványt. Ennek ellenére Zidane folytathatja munkáját, mivel eltiltásukat a végeleges döntés meghozataláig felfüggesztették.

„Zidane egy igazi bajnok, olyan futballkarrier után, mint a miénk, nincs szükségünk papírokra ahhoz, hogy edzéseket tartsunk" – mondta a Canal Plusnek az Indiában a Chennai Titans játékos-edzőjeként tevékenykedő Materazzi, akit a 2006-os világbajnoki döntő hosszabbításában lefejelt az általa most megvédett francia legenda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik