Real: tizennégy sérülés három hónapon belül a királyiaknál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.30. 19:01
null
Hatalmas sérüléshullám söpör végig a BL-címvédőnél (Fotó: AFP)
Ha nem lenne így is elég baja a Real Madridnak, még a rengeteg sérüléssel is meg kell küzdenie, ami többek között azt is jelenti, hogy nagy fejtörést okozhat majd az ideiglenesen kinevezett Santiago Solarinak a védelem összeállítása.

 

Vallejo, Odriozola, Carvajal, Isco, Marcelo, Benzema, Bale, Mariano Díaz és Varane: ezek a játékosok mindent egybevéve 14 sérülést szenvedtek el a szezon eddigi részében, és a tendencia nem akar javulni.

Többen az említettek közül még mindig vagy megint nincsenek bevethető állapotban. Jesús Vallejo, a 21 éves spanyol védő izomsérülés miatt nagyjából három hétig még nem léphet pályára a Marca szerint. Daniel Carvajal október elején került ki a keretből, neki a talpemelő izmával van baj, körülbelül további két hetet kell kihagynia.

Marcelo nemrég, október 20-án tért vissza, de úgy néz ki, az el Clásicón sérülés miatt lecserélt játékos ismét nem lesz bevethető egy ideig, a spanyol lap 20 nap kimaradást jósolt neki. Raphaël Varane-t a vasárnapi el Clásicón kellett lecserélni (szintén egy izomsérülés miatt), a Cadena Cope (spanyol rádió) szerint nagyjából egy hónap múlva térhet vissza. A támadó Mariano Díaz pedig tíz napot lesz kénytelen pihenni.

Mindezek után nem lesz könnyű hatékony védelmet összeállítani az elkövetkező meccseken.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik