Real Sociedad: bejelentették, Ödegaard a Manchester Cityhez kerül kölcsönbe

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.12.28. 12:07
null
Martin Ödegaard egyelőre nem köszön el a Real Sociedadtól (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad hivatalos közleményben jelentette be, hogy Martin Ödegaard az idény hátralévő részét a Manchester Citynél tölti kölcsönben.

 

Apró szépséghiba, hogy a klub mindezt december 28-án, az Ártatlanok napján (El Día de los Inocentes) tette, ami közismerten a bolondozás napja Spanyolországban. Ilyenkor április elsejéhez hasonlóan gyakoriak a viccelődések, valamint az álhírek, minden bizonnyal ezt használták ki a Real Sociedadnál. Árulkodó jel az is, hogy a Real Madridról nem esik szó, pedig ez esetben a fővárosiakkal kellene első körben megegyezni.

A San Sebastián-iak a közleményben megköszönték Ödegaard munkáját, kiemelve, hogy profizmussal, elkötelezettséggel és hűséggel szolgálta a klubot. Kitértek ugyanakkor arra is, hogy a döntést „kikényszerítették”, elkerülve a nagy médianyilvánosságot a következő fél évben.

A még mindig csupán 21 éves, korábban „csodagyereknek” kikiáltott norvég középpályás a nyáron került a baszkföldi együtteshez kölcsönbe a Real Madridtól, az ősszel 16 bajnokin négy gólt szerzett.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik