Real: „Nem tudhatjuk, mit hoz a jövő” – Zidane távozna?

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.18. 15:47
null
Zinédine Zidane másodszor is távozik a királyiaktól? (Fotó: AFP)
Idénybeli utolsó bajnoki mérkőzésére készül a már biztosan bajnok Real Madrid – Zinédine Zidane együttese a Leganés otthonában zárja az idényt. A királyiakkal már 11 megnyert trófeánál járó vezetőedző a találkozót felvezető sajtótájékoztatóján nem erősítette meg, hogy a következő szezonban is a királyi gárdánál dolgozik majd.

„Senki sem tudja, mi történik majd – mondta Zidane arra a kérdésre, hogy ő lesz-e a vezetőedző a következő idényben. – Érvényes szerződésem van, szeretek itt lenni, de sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő a futballban. Napról napra változhat a helyzet. Nem tudom, mi történik majd a jövőben.”

A lehetséges célállomás a Juventus lehet a Football Italia szerint – a torinói klubot jelenleg Maurizio Sarri irányítja.

Már nem először hallani a Juventusszal kapcsolatos pletykákról Zidane-nal kapcsolatban – Cristiano Ronaldo Madridból való távozása után és néhány hónapja is szóba került, hogy a „zebrák” kispadjára ülhet le. Játékosként 212 meccsen 31 góllal és 36 gólpasszal tolta meg a Juve szekerét, 1996 és 2001 között öt trófeát nyert a csapattal, 1998-ban az Aranylabdát is kiérdemelte a klub labdarúgójaként.

Zidane először 2016 januárjától 2018 májusáig, majd másodszor 2019 márciusa óta irányítja a Real Madridot – két bajnoki címet, két spanyol Szuperkupát, két európai Szuperkupát, három Bajnokok Ligája-trófeát és két klubvilágbajnoki címet nyert eddig.

JÚLIUS 19., VASÁRNAP

SPANYOL LA LIGA
38. FORDULÓ

21.00:
Leganés–Real Madrid – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik