Real: Nem fogunk díszsorfalat állni a Barcának! – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.07. 15:34
Az FC Barcelona előnye 30 fordulót követően már kilenc pont a második Atlético Madrid, és tizenhárom pont a harmadik Real Madrid előtt, így kis túlzással már csak az a kérdés a spanyol bajnokságban, mikor lesz matematikailag is bajnok a katalán együttes. Ha követlenül a májusi el Clásico előtt, akkor pedig újra felvetődik „a nagy kérdés”: lesz-e díszsorfal?

Nem is olyan régen, 2017 decemberében attól volt hangos a sportsajtó, vajon a Barcelona a bajnokság első el Clásicóján díszsorfalat áll-e a Real Madridnak, amely megnyerte a klubvilágbajnokságot. vajon a Barcelona a bajnokság első el Clásicóján díszsorfalat áll-e a Real Madridnak, amely megnyerte a klubvilágbajnokságot.

A katalánok akkor úgy döntöttek, nem fogják megtapsolni egy klubvilágbajnoki cím miatt az ősi riválist. Most megérkezett a válasz a másik oldalról.

Nem fog díszsorfalat állni a Real Madrid a Barcelonának (Fotó: AFP)
Nem fog díszsorfalat állni a Real Madrid a Barcelonának (Fotó: AFP)

„Nem fogunk sorfalat állni a Barcelonának. Sosem értettem a lényegét a díszsorfalnak. A Barca sem követte a tradíciót, mi sem tesszük. Ez az én döntésem, és végleges!” – mondta a királyiak sajtótájékoztatóján Zidane.

A Barcelona május hatodikán, a 36. fordulóban fogadja a Real Madridot a Camp Nouban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik