Real Madrid: Sergio Ramos reagált a doppingvádakra

Vágólapra másolva!
2018.11.25. 13:36
null
Sergio Ramos reagált az ellene felhozott doppingvádakra (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a Spiegel pénteken újabb Football Leaks-szivárogtatással állt elő. A német lap beszámolója szerint Sergio Ramos doppingvétséget követett el a 2017-es Bajnokok Ligája döntőjében, valamint egy későbbi spanyol bajnokin is. Az esettel kapcsolatban a Real Madrid csapatkapitánya is megszólalt, és igyekezett tisztázni magát.

 

„Ez egy nagyon nehéz és bonyolult helyzet. Meg kell védenem magam a jogi csapatommal együtt ezen állításokkal szemben. Pályafutásom során 250 vagy 300 doppingvizsgálaton estem át, és sosem buktam meg. Amikor tudod az igazságot, nem kell félned a hazugságoktól. Ez egy kísérlet, hogy foltot ejtsenek a jó hírnevemen” – idézi a goal.com Sergio Ramost, aki a szombati, Eibar elleni 3–0-s vereség után szólalt meg először az üggyel kapcsolatban.

A Real Madrid csapatkapitánya nem sokkal később egy sajtóközleményt is kiadott, ebben a két konkrét esetet, a Málaga elleni spanyol bajnokit és a Juventus elleni Bajnokok Ligája-döntőt követő doppingvádakat igyekszik tisztázni. Állítása szerint az első esetben az ellenőr engedélyezte neki, hogy a vizsgálat előtt lezuhanyozzon, míg a BL-döntőben alkalmazott orvosi kezeléssel kapcsolatban a problémát tisztázta a Real Madrid orvosi stábja és az antidopping szervezet.

Sergio Ramos on Twitter

Comunicado oficial | Official Announcement


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik