Real Madrid: Öltözői balhé? Szándékos sárga lap? Ramos mindenre válaszolt!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 15:32
null
Ramos szerint ami az öltözőben történik, az az öltözőben is marad (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos közösségi oldalán több olyan kérdésre is válaszolt, amely az elmúlt hetekben lázban tartotta a nemzetközi sajtót. Többek között az Ajax elleni BL-kiesés utáni öltözői balhéról, és az első mérkőzésen szándékosan összeszedett sárga lapjáról is beszélt.

 

Sergio Ramos azzal kezdte Twitteren a válaszait, hogy ők, a futballisták a pályán szeretnek kommunikálni, de ez a szezon nem úgy alakult, ahogy tervezték, szóval szeretne pár dolgot a lehető legőszintébben tisztázni.

Az Ajax elleni első meccsen összeszedett szándékos sárga lapjáról csapatkapitányhoz méltóan nyilatkozott.

Teljes mérkékben az én hibám volt, 200 százalékosan az enyém a felelősség” – mondta a történtekről.

A Santiago Bernabéuban lejátszott Ajax elleni BL-visszavágón több kamera is vette a mérkőzés közben a 32 éves spanyol játékost, mivel dokumentumfilmet forgatnak az életéről. A középhátvéd az esetről azt mondta, hogy vannak bizonyos kötelezettségei, de az összecsapás előrehaladtával a felvételek száma csökkent.

Ramos a Florentino Pérezszel történt összezörrenéséről nem volt bőbeszédű.

Az öltözői témák az öltözőben kerülnek megvitatásra és megoldásra. Nincsen semmi probléma, mindenkinek ugyanaz az érdeke, a Real Madrid.”

A sajtóban az is felröppent, hogy a csapat brazil szélső hátvédjével, Marcelóval voltak veszekedéseik, de a Real Madrid csapatkapitánya tisztázta a helyzetet, és elmondta, hogy légbőlkapott az egész, ő testvéreként tekint a csapattársára.

Sergio Ramos azt is elárulta, hogy teljes mellszélességgel Santiago Solari mögött áll ezekben a nehéz időkben, és elkötelezett a csapat mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik