Real Madrid: nagyon közel az egyezség, középpályás érkezhet

Vágólapra másolva!
2016.01.21. 11:45
Egybehangzó spanyol és argentin lapértesülések szerint nagyon közel áll ahhoz a Real Madrid, hogy megszerezze első új játékosát a téli átigazolási időszakban.

Mint arról beszámoltunk,a FIFA kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara, ill. 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot,mivel a két spanyol klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat.a FIFA kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara, ill. 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot,mivel a két spanyol klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat.

Mivel a királyiak egy ideig nem szerződtethetnek új futballistát, természetesen a sportlapok most a teljes európai elittel összeboronálják a Realt.

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, egybehangzó spanyol és argentin lapértesülések szerint azonban nagyon közel az egyezség, s hamarosan aláír a madridiak első januári szerzeménye – igaz, nem egy világklasszis ragad tollat, hanem egy tehetséges fiatal.

Az argentin Télam beszámolója szerint a Boca Juniors fiatal középpályására, Rodrigo Bentancurra vetettek szemet a madridiak, és mivel a kék-arany klub elnöke már bólintott, napok kérdése csak a végső egyezség.

Bentancur 1997-ben, Uruguayban született. A 18 esztendős középső középpályás 2015 áprilisában mutatkozott be a Boca Juniorsban, amelyben néhány meccs alatt alapemberré nőtte ki magát.

Az uruguayi játékos piaci értékét a transfermarkt.de kétmillió euróra becsüli. Bentancurt korábban a Juventus is megpróbálta szerződtetni, a torinóiaknak azonban nemet mondott a Boca.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik