Real Madrid: Messi nálunk? Ahhoz tökösnek kell lenni! – Kroos

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.03. 17:42
Ahogy telnek a napok, ahelyett, hogy megoldódni látszana Lionel Messi ügye Barcelonában, inkább csak a kérdések száma nő az argentin jövőjével kapcsolatban. Sőt, egyesek már azt is felvetették, hogy Messi akár az ősi rivális Real Madridnál is folytathatná.

Lionel Messi a Real Madridban? Elképzelhetetlennek tűnik, hogy a Barcelona legnagyobb ikonja a riválishoz igazoljon.

De persze ha az argentin klasszis valóban „üzenni” szeretne a távozásával a vezetőségnek, azt ennél látványosabban nem tehetné meg.

A blancók középpályását, Toni Kroost is megkérdezték, mi a véleménye, összejöhetne-e egy ilyen transzfer, ami megrengetné a futballvilágot.

Kroos és Messi együtt a Realnál? Nem valószínű… (Fotó: AFP)
Kroos és Messi együtt a Realnál? Nem valószínű… (Fotó: AFP)

„Messi Madridban? Ahhoz, hogy egy ilyen kaliberű átigazolás összejöhessen, hát… Bár volt már ilyen a történelemben. Emlékezzünk, mikor Luis Figo a Barcelonától a Real Madridhoz igazolt. Egy biztos, ehhez tökösnek kell lenni!” – idézi a németet Arancha Rodríguez spanyol újságíró a Twitteren.

Nem mostanában volt, hogy a katalánok felnőttcsapatától a királyiakhoz igazoljon valaki. Legutóbb Javier Saviola tette ezt meg, még 2007-ben, ám az a történet nem épp happy enddel zárult. Az argentin 30 tétmeccsen öt gólt szerzett a Real Madridban, majd két év után távozott is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik