Real: támadás érte a csapatot, hamis hírek kerültek ki

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.16. 15:57
A Marca beszámolója szerint kibertámadás áldozata lett a Real Madrid labdarúgócsapata, és a honlapon, valamint a klub közösségi oldalain is megjelentek olyan hírek, amelyeknek semmi valóságalapjuk.

Kedd este a Real Madrid az Atalantával csap össze a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az 1–0-ra megnyert első meccs után.

A madridiak eltiltás miatt Casemiróra, sérülés miatt pedig Daniel Carvajalra, Eden Hazard-ra, Mariano Díazra és Álvaro Odriozolára sem számíthatnak az olaszok ellen.

A csapat reggeli beszámolója szerint pedig még nehezebb helyzetbe került Zinédine Zidane vezetőedző, ugyanis Rodrygo is összeszedett egy sérülést az egyik edzésen, ami miatt nem lehet ott az Atalanta ellen.


A Marca beszámolója szerint azonban szó sincs sérülésről, és a brazil százszázalékos állapotban van, az eredeti hírt hackerek tették ki a Real Madrid hivatalos honlapjára és a Twitterre is.

A klub hivatalosan még nem reagált a támadásra, de érdemes minden Madridból érkező, hivatalosnak tűnő hírt fenntartásokkal kezelni a következő napokban…

MÁRCIUS 16., KEDD
BAJNOKOK LIGÁJA

NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
21.00: Real Madrid (spanyol)–Atalanta (olasz) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
21.00: Manchester City (angol)–Borussia Mönchengladbach (német), Budapest, Puskás Aréna (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik