Real Madrid: Kroos még három évet szeretne a spanyol klubnál

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.16. 21:05
null
Toni Kroos a Real után kipróbálná magát Angliában (Fotó: AFP)
Toni Kroos még három évig a Real Madridban akar futballozni.

 

A spanyol királyi gárda német válogatott középpályása az Eurosportnak nyilatkozott jövőbeni terveiről, s tett hitet a Real mellett.

„Úgy tervezem, hogy madridi csapatomnál még három esztendeig maradok, amennyi időre a szerződésem is szól” – jelentette ki a 30 éves Kroos, aki nem zárta ki, hogy utána esetleg még az angol Premier League-ben is kipróbálja magát.

„Amikor itt lejár a kontraktusom, harminchárom esztendős leszek. Ez már az a kor, amikor érdemes feltenni a kérdést: hogy érzem magam fizikailag, van-e még motivációm, akarom-e folytatni? Ha igen a válasz, akkor jöhet még egy szezon, akár a Premier League-ben is. Bár most nehezen tudom elképzelni, hogy Angliában játsszak, az ottani bajnokság rendkívüli fizikumot követel” – fogalmazott a világbajnok Kroos.

Az irányító középpályás – aki 2014 óta a Real Madrid labdarúgója – a 2019–2020-as idényben 33 tétmeccsen játszott, mérlege öt gól és kilenc gólpassz. A német válogatott színeiben 2010 óta 96 találkozón szerepelt, s 17 alkalommal volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik