Real: Kicsit sem hiányzik Cristiano, persze ha majd veszítünk... – Isco

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.06. 16:23
A Real Madrid spanyol középpályása, Isco úgy érzi, a királyi gárda egységesebb, mint bármikor mióta a klubnál játszik, csapatként pedig képesek pótolni Cristiano Ronaldót, így nincs okuk hiányolni.

Bár az Európai Szuperkupát elveszítette, a spanyol bajnokságban remekül rajtolt a Julen Lopetegui-féle, Cristiano Ronaldót nélkülöző Real Madrid. A „királyiak” három bajnoki mérkőzésből hármat nyertek az új idényben és tíz gólt lőttek. Nem csoda, ha a klub játékosai úgy érzik, felesleges a portugál sztár távozásáról beszélniük. három bajnoki mérkőzésből hármat nyertek az új idényben és tíz gólt lőttek. Nem csoda, ha a klub játékosai úgy érzik, felesleges a portugál sztár távozásáról beszélniük.

„Ronaldo egy egészen különleges játékos, aki szezononként 40-50 gólt is jelenthet. De amíg nyerünk, addig miért hiányolnánk? Ha majd vesztünk, lehet, hogy fogjuk..." – nyilatkozta Isco az új madridi korszakról.

„Kifejezetten jól játszunk jelenleg. Azok a játékosok, akik az utóbbi szezonokban kevesebb gólt lőttek, most megtalálták a góllövő cipőjüket. Semmi okunk arra, hogy hiányoljuk Cristianót. A legjobbakat kívánom neki a Juventusnál" – tette hozzá a spanyol válogatott középpályás.

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo a szezon előtt 100 millió euró körüli összegért igazolt a Real Madridtól a Juventushoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik