Real: kapaszkodjon, ennyi egy jegy a Real–Barca meccsre!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.17. 11:18
Az el Clásico az el Clásico, Spanyolországban is megkérik az árat egy Real Madrid–Barcelona összecsapásra, most azonban a nyáron az Egyesült Államokban csap össze a két gigász, és ahogy az várható volt, a jegyárak már most elképesztőek…

Mint arról korábban beszámoltunk, a Barcelona a nyári, amerikai túráján a Juventus és a Manchester United mellett a Real Madriddal is megmérkőzik.a Barcelona a nyári, amerikai túráján a Juventus és a Manchester United mellett a Real Madriddal is megmérkőzik.

A jegyeket már el is kezdték árulni a találkozóra, méghozzá nem akármilyen áron!

A legolcsóbb jegy jelenleg 373 dollár, azaz 107 ezer forint, de ez a kapu mögé, a legfelső sorba szól a Miamiban található Hard Rock Stadionba.

És ráadásul ahhoz, hogy teljesen őrültek legyenek az árak, nem is kell közelednünk a pályához! A képen látható, 341-es szektorba például 45 849 dollárért lehet jegyet váltani. Ez átszámolva 13 millió forint.

Vagyonokat akarnak keresni az amerikaiak a jegyekkel (Fotó: as.com)
A KÉPRE KATTINTVA TUD NAGYÍTANI!
Vagyonokat akarnak keresni az amerikaiak a jegyekkel (Fotó: as.com) A KÉPRE KATTINTVA TUD NAGYÍTANI!

Ez egyébként annak köszönhető, hogy az amerikaiak azonnal felvásároltak rengeteg jegyet, hogy azt a meccs közeledtével majd óriási haszonnal továbbadják. A hivatalos adatok szerint korábban 2000 dollárért, azaz 575 ezer forintért lehetett kapni a legdrágább belépőt…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik