Real: „Én, Madridban?” – a kiszemelt csatár reagált a pletykákra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.10. 19:10
Jamie Vardy a Real Madridban? Az angol Premier League-ben szereplő Leicester City labdarúgócsapatának angol csatárát az utóbbi időben többször is összeboronálták a blancókkal, most először az érintett is megszólalt a témában.

Mint arról spanyol és angol sajtóhírek szerint beszámoltunk, állítólag Jamie Vardyt szemelte ki a Real Madrid vezetősége Karim Benzema helyetteseként. A hír hihető volt, hiszen Vardy a 2015–2016-os idényben remekül futballozik, a Realnak pedig csatárra van szüksége. állítólag Jamie Vardyt szemelte ki a Real Madrid vezetősége Karim Benzema helyetteseként. A hír hihető volt, hiszen Vardy a 2015–2016-os idényben remekül futballozik, a Realnak pedig csatárra van szüksége.

A hír akkora visszhangot kreált, most az érintett is megszólalt.

„Hogy a Real Madridba tartok-e? A válasz nagyon egyszerű, az egész csak pletyka volt. Nagyon boldog vagyok a Leicesternél, és szeretnék sokáig itt futballozni. Úgy érzem, folyamatosan fejlődök, napról napra jobb leszek, itt pedig megbecsülnek. Ennél többet nem is kérhetnék” – árulta el Vardy a Sky Sportsnak.

A 28 esztendős, nem is olyan rég még az angol hetedosztályban játszó angol csatár remek formában van, az idényben 12 bajnokin 12 gólnál és két asszisztnál jár.

Vardyt 2018-ig köti szerződése a Leicesterhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik