Real: „Egyedül az edzők cserélődnek” – bemutatták Ancelottit

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.02. 20:06
null
Vajon Ancelotti megkapja-e a támogatást, amit Zidane nem érzett? (Fotó: AFP)
Ahogy beszámoltunk róla, a Real Madrid ismét kinevezte vezetőedzőjének az együttest 2013 és 2015 között már irányító Carlo Ancelottit, akit a mai napon bemutattak a királyiaknál. Az olasz tréner sajtótájékoztatón beszélt Sergio Ramos jövőjéről és a Real Madrid edzőváltásairól is.

 

A Real Madriddal 2014-ben Bajnokok Ligáját nyerőCarlo Ancelottilett a vezetőedzői posztról múlt hét csütörtök távozóZinédine Zidaneutódja.

A 61 esztendős olasz tréner az elmúlt másfél évben a Premier League-ben szereplő Everton vezetőedzője volt, a Real Madrid aktív szerződéséből vásárolta ki a liverpooli klubtól.

A mai napon bemutatott Ancelotti a sajtótájékoztatón beszélt a Sergio Ramos, Gareth Bale, Isco és Marcelo alkotta kvartettről, mely tagjainak sajtóhírek szerint kérdéses a jövője a királyiaknál.

„Még csak most érkeztem meg. Az elkövetkezendő pár napban beszélnem kell Sergio Ramosszal, hogyan vélekedik a jövőjéről. Még mindig számítok Gareth Bale, Isco és Marcelo játékára is. Szerintem elég motiváltak ahhoz, hogy bizonyítsák, helyük van a klubnál – mondta Ancelotti, aki a Real Madridot övező állandó edzőkeringőről is beszélt. – Észrevettem, az ötéves eltávozásom óta ugyanazok a riporterek vannak itt. Egyedül az edzők cserélődnek a Real Madridnál.”

Továbbá összehasonlította legutóbbi klubja, az Everton és a Real Madrid célkitűzéseit.

„Minden csapatnak más-más feladatai vannak: a Real Madriddal az a feladatod, hogy megnyerd a La Ligát és a Bajnokok Ligáját, míg az Evertonnál az Európa-liga-indulás kiharcolása a reális cél, főleg úgy, hogy az előző idényben a kiesés elkerüléséért kellett küzdeni.”

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik