PSG: 270 millió eurós ajánlat Coutinhóért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.09. 08:45
null
A PSG szeretné, ha Coutinho költözne Barcelonából (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóhírek szerint a francia PSG 270 millió eurós ajánlatot tett Philippe Coutinho ügynökének azzal a céllal, hogy továbbítsa azt a brazil klubjának, az FC Barcelonának.

 

A Mundo Deportivo értesülései szerint a PSG egy évvel azután, hogy horrorisztikus összegért (222 millió euró) megszerezte Neymart az FC Barcelonától, ismét a katalán sztárcsapatból erősítene, s a célpont egy újabb brazil: Philippe Coutinho.

A spanyol portál úgy tudja, hogy a középpályás ügynöke már meg is kapta a párizsi ajánlatot, amit továbbítania kell a Barcának. Ez nem kevesebb, mint 270 millió euróról szól. Hogy ez mire lehet elég, jó kérdés, ugyanis állítólag Coutinho kivásárlási ára kerek 400 millió euró, ráadásul a szerződése még 2023-ig érvényes.

A hírek szerint egyébként Coutinho megszerzése elsősorban nem szakmai célokból történne (bár nyilván azzal is meg lehet indokolni): válogatottbeli csapattársa, barátja átigazolásával Neymart szeretnék meggyőzni arról, hogy maradjon a PSG-ben, hiszen elég sokat hallani a Real Madridhoz való közeledéséről (főleg, ha Cristiano Ronaldo valóban távozik a spanyol klubtól).

Mint beszámoltunk róla, a katalán Sport napilap egy nappal korábban arról írt, hogy Neymar azt szeretné, ha a PSG eladná Edinson Cavanit, és az FC Barcelona csatárát, Luis Suárezt venné meg a helyére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik