Primera División: az Atlético megszakította negatív szériáját - videó

Vágólapra másolva!
2013.02.17. 20:50
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában az Atlético Madrid 3–0-s győzelmet aratott a Valladolid otthonában, így november óta először nyert idegenben tétmérkőzést.

A találkozó első góljára a 11. percig kellett várni. Gabi szabadrúgását követően Diego Godín lőtte kapura a labdát, ám Dani Hernández bravúrral hárított, a kipattanó labdát azonban – a leshatáron tartózkodó – Radamel Falcao közvetlen közelről a hálóba vágta. A kolumbiai támadónak ez volt a huszadik bajnoki gólja ebben a szezonban.

A második Atlético-gól az 53. percben érkezett. A tizenhatos előterében vívtak „légipárbajt” a felek, végül Koke fejelte Diego Costa elé a labdát, aki tíz méterről kilőtte a hosszú alsó sarkot.

Amikor már mindenki elkönyvelte a kétgólos vendégsikert, a 90. percben újabb gólt szerzett az Atlético. Egy védők mögé beívelt labdát Rukavina szeretett volna mellel hazaadni, ám ezen szándéka kudarcba fulladt. Cristian Rodríguez csapott le a lehetőségre, és öt méterről ellőtte a labdát a tehetetlen Hernández mellett.

Az Atlético Madrid november közepe óta először nyert otthonától távol, a Valladolid zsinórban negyedik bajnokiján maradt nyeretlen.

PRIMERA DIVISIÓN, 24. FORDULÓ
Valladolid–Atlético Madrid 0–3 (Falcao 11., Diego Costa 53., C. Rodríguez 90.)
KÉSŐBB
21.00 Real Madrid–Rayo Vallecano
21.00 Espanyol–Betis
KORÁBBAN
Real Sociedad–Levante 1–1 (Vela 14. – 11-esből, ill. Míchel 29. – 11-esből)
Valencia–Mallorca 2–0 (Ricardo Costa 60., Soldado 81.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik