La Liga: Neymart Ibizán „zaklatják”, megfúrnák a Barca tervét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.28. 19:06
null
Kemény az élet, Neymarnak ingujjra már nem jutott a fizetésből (Fotó: Mundo Deportivo)
Neymart Ibizán „zaklatják” a Paris Saint-Germain képviselői – írja saját információira hivatkozva a katalán Mundo Deportivo.

 

A lap információi szerint a Barcelona brazil sztárja Ibizán pihen, de a spanyol szigeten tartózkodnak a PSG képviselői is, akik arról próbálják meggyőzni Neymart, hogy ne hosszabbítsa meg 2018 nyarán lejáró szerződését a katalán klubbal.

Nem titok, a PSG – miután csődöt mondott a CR-projekt – azt szeretné, ha Neymar lenne a francia klub következő nagy sztárja, ahogyan az angol mondja, „franchise playere”. És ezért minden követ megmozgatnak. Nasszer al-Kelaifi klubtulajdonos legfőbb célja a Bajnokok Ligája-győzelem, amelyhez Neymar szintű szupersztárra, szupersztárokra van szüksége.

Több spanyol forrás értesülései szerint eközben Neymar képviselői Párizsban találkoztak Olivier Létanggal, a PSG technikai igazgatójával. A PSG állítólag kész kifizetni Neymar 190 millió eurós kivásárlási árát és évi 25 millió eurós fizetést adni a játékosnak.

A Barcelona nyugodtan és csendesen kezeli a helyzetet, mert a katalánok biztosak Neymar jövőjében.

Szerintük a brazil egyetlen egy csapatban képzeli el a jövőjét, és az a Barcelona. A csapat körüli hírek arról szólnak, hogy a jövő héten be is jelentik a játékos szerződéshosszabbítását, amelyet a PSG épp próbál megakadályozni Ibizán. A forgatókönyv szerint Neymar 2022-ig ír alá és 225 millió euróra emelik a kivásárlási árát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik