La Liga: belesérült a gólörömbe a Valencia edzője – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.25. 13:44
Megfizette a túlzott gólöröm árát a Valencia labdarúgócsapatának edzője: Marcelino García Toral combizomsérülést szenvedett, miután Simone Zaza vasárnap a Real Sociedad elleni mérkőzés 85. percében megszerezte a győzelmet érő gólt.

A 3–2-es vendégsikerrel záruló bajnoki találkozón együttese harmadik találata után a tréner felugrott, majd bal combhajlító izmát dörzsölgetve, bicegve ment vissza a kispadhoz.A 3–2-es vendégsikerrel záruló bajnoki találkozón együttese harmadik találata után a tréner felugrott, majd bal combhajlító izmát dörzsölgetve, bicegve ment vissza a kispadhoz.

„Kicsit öreg vagyok már ehhez, akadnak olyan helyzetek, amelyekben vissza kell fognom magam – mondta az 52 éves edző, hozzátéve: még mindig jobb, hogy ő sérült meg, mintha az egyik játékosával történt volna hasonló. – Tudom kezelni, de a jövőben el kell kerülnöm az ilyen helyzeteket.”

A röviden csak Marcelinóként emlegetett szakembert májusban nevezték ki, s a Valenciával jól kezdte a mostani szezont, csapata hat forduló után a negyedik helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik