La Liga: Arbeloa búcsúja? Casillas odaszúrt a Realnak

Vágólapra másolva!
2016.05.09. 12:35
Iker Casillas vasárnap hivatalos Facebook-oldalán válaszolt a rajongók kérdéseire. A beszélgetés során szóba került a Real Madridot a 2015–2016-os szezon végén elhagyó Álvaro Arbeloa látványosra sikerült búcsúztatása is.

Az utolsó hazai bajnokiján csereként pályára lépő spanyol hátvédet a szurkolók egy hatalmas mezzel köszöntötték, a csapattársak pedig a levegőben dobálták a lefújást követően.

Arbeloa a levegőben (Fotó: AFP)
Arbeloa a levegőben (Fotó: AFP)

A jelenlegi szezon kezdetétől a Portóban futballozó Iker Casillas szintén köszönetet mondott Arbeloának, de közben azért odaszúrt szeretett klubja, a Real Madrid vezetésének is.

„Egy régi csapattársam, Álvaro Arbeloa befejezte pályafutását a Real Madridnál. Szeretnék megköszönni mindent, amit a klubért tett. Arbeloa az akadémia növendéke volt, majd Angliában bizonyította, hogy érdemes a királyi mez viselésére, így visszatért Madridba. Minden Real Madrid-játékos olyan búcsút érdemel, amilyenben neki volt része. A csapattársai és a szurkolók mellett” – köszönt el korábbi klubtársától és küldött üzenetet Florentino Pérezéknek Iker Casillas.

Mint ismert, Casillas 2015 nyarán hagyta el a Real Madridot, 17 évnyi szolgálat után. A spanyol válogatottal világbajnoki címet és Európa-bajnokságot nyerő kapus megjegyzésével azt nehezményezhette, hogy Portóhoz igazolásakor számára csak egy magányos sajtótájékoztató jutott búcsúzóul, miközben csapattársai az Egyesült Államokban vettek részt felkészülési turnén.

Casillas a könnyeivel küszködött utolsó madridi sajtótájékoztatóján (Fotó: AFP)
Casillas a könnyeivel küszködött utolsó madridi sajtótájékoztatóján (Fotó: AFP)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik