La Liga: a Real norvég üdvöskéje nyáron még nem akar visszatérni Madridba

Vágólapra másolva!
2020.04.13. 21:04
null
Martin Ödegaard szeretne a Sociedadnál maradni (Fotó: AFP)
A Football Espana baszk forrásokra hivatkozva állítja, Martin Ödegaard egyelőre nem szeretne visszatérni a Real Madridhoz. A norvég támadó az idény elején került kölcsönben a Real Sociedadhoz, amelyben a szezon megszakításáig remek teljesítményt nyújtott.

 

A Football Espana a baszkföldi Noticias de Gipuzkoa cikkét szemlézi, amely emlékeztet, a két klub megállapodása értelmében a 21 éves norvég futballista egy plusz egy évre került kölcsönbe a Sociedadhoz. Az opciót a felek kölcsönös elégedettség esetén aktiválhatják, Ödegaard pedig úgy számol, ez meg is történik majd.

„Az eredeti tervünk is az volt, hogy két évet játsszak a Real Sociedadnál. Nagyon fontos számomra, hogy legyen egy kis stabilitás az életemben. Még mindig ugyanazt gondolom, mit eddig. Futballistaként sosem tudhatod, mit hoz a jövő, de az a terv, hogy maradok, mert boldog vagyok itt” – idézte a lap a norvég támadót, aki 28 tétmérkőzésen hét gólnál és nyolc gólpassznál jár a baszk klubban, amellyel a Bajnokok Ligája-indulásért, illetve a kupagyőzelemért is harcban van. A Király-kupában többek között a Real Madridot ejtette ki a Sociedad, Madridban Ödegaard is a kapuba talált.

A formáját látva a Real Madridnál állítólag szóba került, hogy már januárban visszahívják a kölcsönből, de ebben az esetben kompenzációt kellett volna fizetni.

A 21 éves Ödegaard 2015 óta a fővárosiak játékosa. A madridiak azóta a Heerenveenhez, majd a Vitesse-hez is kölcsönadták. Jelenlegi piaci értékét 45 millió euróra teszi a Transfermarkt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik