Kép: a Liverpool nevelésű védő Barcelonába „igazolt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.03. 17:49
Meglepő átigazolásról számolt be az angol harmadosztályban szereplő Oldham Athletic védője, Ryan McLaughlin. A 22 éves labdarúgó saját Twitter-oldalán közzétett bejegyzésével kavart nagy port, ugyanis a képen az FC Barcelona stadionjában, a Camp Nouban – kezében egy Barca-mezzel – látható.

A Liverpoolban nevelkedő játékos képaláírása így szól: „Új fejezet. Köszönöm mindenkinek az üzeneteket, alig várom, hogy elkezdhessem a munkát egy ilyen nagy klubnál, mint a Barcelona. Megtisztelve érzem magam!”

Talán nem árulunk el nagy újdonságot: a Barcelona nem jelentette be, hogy szerződtette volna McLaughlint – csupán a háromszoros északír válogatott labdarúgó döntött úgy, megtréfálja a rajongókat. Rövid ideig még a Wikipédia-oldalán is feltüntették, hogy az FC Barcelona játékosa – azóta ezt visszaállították. „Új fejezet. Köszönöm mindenkinek az üzeneteket, alig várom, hogy elkezdhessem a munkát egy ilyen nagy klubnál, mint a Barcelona. Megtisztelve érzem magam!”

Talán nem árulunk el nagy újdonságot: a Barcelona nem jelentette be, hogy szerződtette volna McLaughlint – csupán a háromszoros északír válogatott labdarúgó döntött úgy, megtréfálja a rajongókat. Rövid ideig még a Wikipédia-oldalán is feltüntették, hogy az FC Barcelona játékosa – azóta ezt visszaállították.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik