Jürgen Klopp hiába küldetett magánrepülőt a védőkiszemeltjéért

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2021.02.05. 13:39
null
Vezér és alvezére (Fotó: AFP)
Jelentjük, a labdarúgó-topligákban a téli átigazolási idény minden egészségügyi és gazdasági tragédia árnyékában is zakatolt, nézzük meg röviden, hogyan telt ez a néhány rövid hét a csapatoknál! Összefoglalónk második része következik.


A LIGUE 1 mezőnyét alaposan megrostálta a gazdasági válság, és a kilátások sem túl rózsásak abban a tekintetben, hogy mikor térhetnek vissza a szurkolók a stadionokba. A Monacóra nem lehetett panasz a transzferpiacon, húszmillió eurót költött, de végül sem Marcelo, sem Mahmoud Dahoud, sem Lucas Torreira nem költözött a hercegségbe, legalábbis a télen nem. A PSG megszabadult a spanyol Gareth Bale-től, Jesétől, de meglepő módon nem tudta elcsábítani Londonból Dele Allit. Emerson Royal és Lucas Hernández sem lett az övé, rájuk a nyáron biztosan visszatérnek. Vagy Lionel Messi? Igen. Sergio Ramos? Még inkább...

A Rennes nagyon olcsón eladta az őstehetség Georginio Ruttert, a Lille nem vásárolt senkit, de legalább megóvta az igen keresett Renato Sanches, Yusuf Yazici, Sven Botman, Jonathan Bamba négyest. Legalábbis a nyárig.

Ismét ügyes volt a Nice, ahol az a jó hír, hogy érkezett a William Saliba, Jean-Clair Todibo páros, az a rossz, hogy előbbi csak kölcsönbe. De utóbbi legalább opciósan, alig 8.5 millióért, 7 milliónyi bónusszal. A Lyon elméletileg nagyot fogott Iszlam Szlimanival, akit ingyen engedett el a Leicester City, csak fejedelmi bérét ne kelljen állnia, és majdnem megszerezte mellé az OL a River Plate védőjét, Gonzalo Montielt, de csak majdnem. Szlimani az Atlético Madridnak kölcsönadott Moussa Dembélé utóda lesz.

A Bordeaux középpályára megérkezett az új „gazda” Jean Michaël Seri személyében, ugyanakkor a kétszeres brazil válogatott védőt, Pablót elkótyavetyélték. A Lorient kölcsönvette a Sporting CP-től a Liverpool egykori védőjét, Tiago Ilorit, de az igazán nagy események Marseille-ben zajlottak.

Ahol a szurkolók kimutatták tűzforró szeretetüket, kedvencüknél Morgan Sanson eladásával megágyaztak anyagilag Arkadiusz Milik megszerzésének, de az egykoron nagy reményekkel érkezők közül Konsztantinosz Mitroglunak és Kevin Strootmannak is búcsút intettek.

A Juventusnak odaadták a húszéves szélsőt, Marley Akét a 18 éves karmesterért, Franco Tongyáért, majd kölcsönvették a Celtic erőközéppályását, Olivier Ntchamot – ennek úgy megörült a transzfert kifejezetten ellenző edző, André Villas-Boas, hogy örömében meg sem állt az elnöki irodáig.

Azt említettük már, hogy Milik alig 8+4 millió euróért vehető meg a nyáron, de azt nem, hogy a következő vételár húsz százaléka a Nápolyé lesz.

Mint kiderült, a horvát bekk, Duje Caleta Car annyira közel állt a Liverpoolhoz, hogy a játékos már kint ült a helyi repülőtéren, hogy egy magángéppel Manchesterbe utazzon az orvosi vizsgálatokra, amikor telefonáltak neki a klubjától, hogy nincs megegyezés a Poollal, mehet haza. A francia sajtó szerint a Marseille egy 23 millió eurós ajánlatot utasított vissza az utolsó előtti pillanatban.

A BUNDESLIGÁBAN a tavalyinál sokkal csendesebb volt ez a tél. Dárdai Pálnak már csak arra volt ideje, hogy pontot tegyen Sami Khedira átigazolására, akiről szívesen mondott le ingyen is a Juventus. A nemsokára a 34. életévébe lépő középpályás egy fél évre írt alá. A hússzoros szerb válogatott szűrő, Nemanja Radonjics a Marseille-t hagyta oda, 11 millió eurós vételi opcióval, ő minden bizonnyal a werderes kollégáját, Milot Rasicát előzte meg a „transzferversenyben”, akit vételi kötelezettséggel kért kölcsön a Hertha.

Ügyeskedett a Borussia Mönchengladbach is, amely szerzett egy francia U19-es válogatott szűrőt és egy fiatal amerikai jobbhátvédet (úgy látszik, ez ma a divat a topligákban), a Leverkusen mindennel együtt legalább húszmillióért erősített, itt két fiatal jobbhátvéd és egy szélső a nyereséglistán (Timothy Fosu-Mensah, Jeremie Frimpong, ill. Demarai Gray).

A Frankfurt Luka Jovics kölcsönvételéért feláldozta Bas Dost játékjogát, a Schalke a jól ismert Sead Kolasinac, Klaas-Jan Huntelaar, Shkodran Mustafi trió mellé megszerezte a remek brazil jobbhátvédet, Williamot is. Szalai Ádám mellé igazolt egy új csatárt a Mainz: a 27 esztendős német Robert Glatzelt másfél éve hatmillió euróért vette a Cardiff City, most ingyen adta kölcsön pár hónapra.

Nem panaszkodhat az 1. FC Köln tábora sem, a „kecskések” egy új karmesterrel és egy topcsapatok által is figyelt új támadóval harcolnak ezentúl a kiesés ellen.

A LA LIGÁBAN a Barcelona és a Real Madrid igazolta az anyagi helyzetükről szóló híreket. A címvédő „megforgatta” Kubo Takefuszát, elengedte erősödni és önbizalmat szerezni Martin Ödegaardot, Luka Jovics pedig elindult a bale-i úton. Sokat elmond Jovics vérprofi hozzáállásáról, hogy nyíltan bejelentette: azonnali hatállyal felhagy a spanyol nyelv tanulásával. A katalánoknál vezetési és anyagi válság van (Madridban legalább az elnök biztos pont), de Carles Alena mellett csak Jean-Clair Todibo kívánt elmenni kölcsönbe.

Összeköti a két gigászt az is, hogy a koronavírus-válság csak pontot tett a korábbi vezetési és főleg igazolási hibahalomra. A fővárosiak adósság bruttó 901 millió euró egy spanyol lap szerint, az összeg kétharmada a stadionprojekt miatt keletkezett. Az adósság nettóban „csak” 355 millió euró, ebből 203 millió euró a rövid távú kötelezettség, de bruttóban – ugyanakkor a Barcelonának rövid távon bruttó 730 millió eurót kell(ene) előkotornia a kasszából, az összadóssága bruttóban 1.2 milliárd euró.

A madridi játékosok nemet mondtak fizetésük 10-25 százalékos csökkentésére, a barcelonaiak bérét már két hónapos csúszással fizetik ki eleve. Csak Lionel Messinek 63.5 millió euróval tartoznak!

A nagyok már nem csipkedték magukat január végén, a Villarreal két szűrővel (Étienne Capoue, Santiago Cáseres) erősített, a Real Sociedad csatárt cserélt a keretében (Carlos Fernández jött, Willian José ment), a Valencia egy jó csatárt (Patrick Cutrone), és jó védőt (Ferro) és egy fiatal szűrőt (Christian Oliva) szerzett kölcsönbe. A Real Valladolid nagy fogása a Boca Juniorstól félmillió euróért kölcsönvett uruguayi balhátvéd, Lucas Olaza, az Alavésé a Facundo Pellistri,

Inigo Córdoba szélsőpáros.

A Celta Vigo megszerezte Argentínából a 29 éves Augusto Solarit, a nagy Santiago Solari unokaöccsét, és ingyen érkezett a Benficát, az Espanyolt, a Newcastle Unitedet és a Sahtar Donecket is megjárt szintén argentin ék, Facundo Ferreyra.

 

A BUNDESLIGA ÁTIGAZOLÁSAI, 2021 TELE

ARMINIA BIELEFELD
ÉRKEZETT:

Kölcsönbe: Okugava Maszaja (RB Salzburg), Michel Vlap (Anderlecht)
TÁVOZOTT:
Brian Behrendt (Eintracht Braunschweig, 100 000 euró)
Kölcsönbe: Noel Niemann (Türkgücü München), Sebastian Müller (Osnabrück)

AUGSBURG
ÉRKEZETT:
Kölcsönbe: Lászlo Bénes (Mönchengladbach)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Felix Götze (Kaiserslautern)

BAYERN MÜNCHEN
ÉRKEZETT:

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Joshua Zirkzee (Parma), Chris Richards (Hoffenheim)

BORUSSIA DORTMUND
ÉRKEZETT:
Steffen Tigges (Borussia Dortmund II)
TÁVOZOTT:

EINTRACHT FRANKFURT
ÉRKEZETT:

Kölcsönbe: Luka Jovics (Real Madrid, 1 000 000 euró)
TÁVOZOTT: Bas Dost (FC Bruges, 4 000 000 euró), David Abraham (Huracán, i.), Marijan Cavar (Greuther Fürth, i.)
Kölcsönbe:Dominik Kohr (Mainz), Danny da Costa (Mainz)

FREIBURG
ÉRKEZETT:

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Luca Itter (Greuther Fürth), Amir Abrashi (Basel)

HERTHA BSC
ÉRKEZETT: Sami Khedira (Juventus, ingyen)
Kölcsönbe: Nemanja Radonjics (Marseille)
Kölcsönből vissza: Dennis Jastrzembski (Padeborn)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Dennis Jastrzembski (Waldhof Mannheim)

HOFFENHEIM
ÉRKEZETT: Georginio Rutter (Rennes, 500 000)
Kölcsönbe: Chris Richards (Hoffenheim)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Joao Klauss (Standard Liege, 550 000 euró), David Otto (Jahn Regensburg), Jacob Bruun Larsen (Anderlecht)

1. FC KÖLN
ÉRKEZETT:
Marvin Obuz (1. FC Köln U19), Szava-Arangel Csesztics (1. FC Köln II), Max Meyer (Crystal Palace, ingyen)
Kölcsönbe: Emmanuel Dennis (FC Bruges, 1 200 000)

TÁVOZOTT: Christian Clemens (Darmstadt, ingyen), Frederik Sörensen (Pescara, ingyen)
Kölcsönbe: Anthony Modeste (St.-Étienne)

RB LEIPZIG
ÉRKEZETT:
Szoboszlai Dominik (RB Salzburg, 20 000 000), Joscha Wosz (RB Leipzig U19)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Eric Martel (Austria Wien), Dennis Borkowski (Nürnberg), Tim Schreiber (Hallescher FC)

BAYER LEVERKUSEN
ÉRKEZETT:
Timothy Fosu-Mensah (Manchester United, 1 700 000), Demarai Gray (Leicester City, 2 000 000), Jeremie Frimpong (Celtic, 11 000 000)
TÁVOZOTT:

MAINZ 05
ÉRKEZETT:

Kölcsönbe: Dominik Kohr (Frankfurt), Danny da Costa (Frankfurt), Robert Glatzel (Cardiff City)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Issah Abass (Twente), Aarón Martín (Celta Vigo), Dimitri Lavalée (St.-Truiden), Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace, 3 500 000), Dzsi Dong Von (Braunschweig)

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
ÉRKEZETT:
Joe Scally (New York City, 1 800 000), Kouadio Koné (Toulouse, 9 000 000)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Kouadio Koné (Toulouse), Lászlo Bénes (Augsburg)

SCHALKE 04
ÉRKEZETT:
Matthew Hoppe (Schalke II), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax, ingyen), Shkodran Mustafi (Arsenal, i.)
Kölcsönbe: Sead Kolasinac (Arsenal), William (Wolfsburg)
TÁVOZOTT: Vedad Ibisevic (szerződését felbontották), Nick Taitague (szerződését felbontották)
Kölcsönbe: Rabbi Matondo (Stoke City), Ahmed Kutucu (Heracles Almelo), Ozan Kabak (Liverpool, 1 100 000)

VFB STUTTGART
ÉRKEZETT:

TÁVOZOTT: Aílton Silva (Midtjylland, ingyen)
Kölcsönbe: Maxime Awoudja (Türkgücü München)

WOLFSBURG
ÉRKEZETT:
Tim Siersleben (Wolfsburg II)
TÁVOZOTT: Yunus Malli (Trabzonspor, i.)
Kölcsönbe: Omar Marmus (St. Pauli, 100 000), Felix Klaus (Fortuna Düsseldorf), William (Schalke)

UNION BERLIN
ÉRKEZETT:

Kölcsönbe:
Leon Dajaku (Bayern München II), Petar Musa (Slavia Praha, 200 000)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Lennart Moser (Klagenfurt)

WERDER BREMEN
ÉRKEZETT:
Kölcsönből vissza: Michael Zetterer (Zwolle), Luca Plogmann (Meppen)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Sztefanosz Kapino (Sandhausen)
Kölcsönből vissza: Tahith Chong (Manchester United)

 

A LIGUE 1 ÁTIGAZOLÁSAI, 2021 TELE

ANGERS
ÉRKEZETT:
Kölcsönbe: Yassin Fortuné (Sion)

TÁVOZOTT: Héthem Luszif (USM Algier, ingyen)
Kölcsönbe: Kevin Bemanga (Sion U21)

GIRONDINS BORDEAUX
ÉRKEZETT:
Kölcsönbe: Jean Michaël Seri (Fulham)

TÁVOZOTT: Pablo (Lokomotiv Moszkva, 2 500 000)
Kölcsönbe: Over Mandanda (Laval), Josh Maja (Fulham)

BREST
ÉRKEZETT:
Muez Hasszen (egyesület nélküli)
Kölcsönbe: Jean Lucas (Lyon), Bandiougou Fadiga (PSG)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Heriberto Tavares (Famalicao), Rafiki Said (Briochin)

DIJON
ÉRKEZETT:
Kölcsönbe: Aboubakar Kamara (Fulham)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Aurélien Scheidler (Nancy)

LENS
ÉRKEZETT:

Kölcsönből vissza: Gaëtan Robail (Guingamp)
TÁVOZOTT: Didier Desprez (Paris FC, ingyen), Cyrille Bayala (AC Ajaccio, ingyen), Alekszandar Radovanovics (Kortrijk)
Kölcsönbe:
Charles Boli (Paris FC), Gaëtan Robail (Valenciennes)

LILLE
ÉRKEZETT:

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Adama Soumaoro (Bologna), Fadiga Ouattara (Valencia B), Cheikh Niasse (Panathinaikosz)

LORIENT
ÉRKEZETT:
Kölcsönbe: Tiago Ilori (Sporting CP)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Umut Bozok (Troyes)

OLYMPIQUE LYON
ÉRKEZETT:
Iszlam Szlimani (Leicester City, ingyen)
Kölcsönből vissza: Youssouf Koné (Elche)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Moussa Dembélé (Atlético Madrid, 1 500 000), Jean Lucas (Brest), Youssouf Koné (Hatayspor)

OLYMPIQUE MARSEILLE
ÉRKEZETT:
Franco Tongya (Juventus U23, 8 000 000 euró)
Kölcsönbe: Pol Lirola (Fiorentina), Arkadiusz Milik (Napoli), Olivier Ntcham (Celtic)
TÁVOZOTT: Florian Chabrolle (AC Ajaccio, ingyen), Morgan Sanson (Aston Villa, 15 800 000), Konsztantinosz Mitroglu (Arisz Szaloniki, i.), Marley Aké (Juventus U23, 8 000 000)
Kölcsönbe: Kevin Strootman (Genoa), Nemanja Radonjics (Hertha)

METZ
ÉRKEZETT:
Ernest Boahene (Rainbow FC, ingyen)
TÁVOZOTT: Paul Delecroix (Annecy, ingyen)

MONACO
ÉRKEZETT:
Krépin Diatta (FC Bruges, 20 000 000)
TÁVOZOTT: Jemerson (Corinthians, 680 000)
Kölcsönbe: Sztrahinja Pavlovics (Cercle Bruges), Henry Onyekuru (Galatasaray, 650 000)

MONTPELLIER
ÉRKEZETT:

Kölcsönből vissza: Mathías Suárez (Nacional)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Thibaut Vargas (Chateauroux)

NANTES
ÉRKEZETT:

TÁVOZOTT: Mehdi Abeid (al-Naszr, 1 500 000)

NICE

ÉRKEZETT:
Kölcsönbe:
William Saliba (Arsenal), Jean-Clair Todibo (Barcelona)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Racine Coly (Amiens)

NIMES
ÉRKEZETT:

Kölcsönbe: Ueda Naomicsi (Cercle Bruges)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Kévin Denkey (Cercle Bruges)

PARIS SAINT-GERMAIN
ÉRKEZETT:
Kölcsönből vissza: Marcin Bulka (Cartagena)

TÁVOZOTT: Jesé (szerződését felbontották)
Kölcsönbe: Bandiougou Fadiga (Brest), Marcin Bulka (Chateauroux)

REIMS
ÉRKEZETT:

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Fraser Hornby (Aberdeen), Anasztaszios Donisz (Venlo)

RENNES
ÉRKEZETT:

TÁVOZOTT: Georginio Rutter (Hoffenheim, 500 000)
Kölcsönből vissza: Daniele Rugani (Juventus)

SAINT-ÉTIENNE
ÉRKEZETT:
Boubacar Fall (Guédiawaye, ingyen)
Kölcsönbe: Pape Abou Cissé (Olympiakosz, 600 000), Anthony Modeste (1. FC Köln), Jean-Philippe Krasso (Le Mans)
TÁVOZOTT: Stéphane Ruffier (visszavonult)

STRASBOURG
ÉRKEZETT:
Kölcsönbe: Frédéric Guilbert (Aston Villa)

TÁVOZOTT: Kenny Lala (Olympiakosz)

 

A LA LIGA ÁTIGAZOLÁSAI, 2021 TELE

ALAVÉS
ÉRKEZETT:
Kölcsönbe: Inigo Córdoba (Bilbao), Facundo Pellistri (Manchester United)

Kölcsönből vissza: Tomás Tavares (Benfica)
TÁVOZOTT: Adrián Marín (Granada, i.)

ATLÉTICO MADRID
ÉRKEZETT:
Geoffrey Kondogbia (Valencia, 15 000 000 euró)
Kölcsönből vissza: Víctor Mollejo (Getafe)
Kölcsönbe: Moussa Dembélé (Olympique Lyon, 1 500 000 euró)
TÁVOZOTT: Diego Costa (szerződését felbontották)
Kölcsönbe:
Manu Sánchez (Osasuna), Ivan Szaponjics (Cádiz), Víctor Mollejo (Mallorca)

ATHLETIC BILBAO
ÉRKEZETT: Oier Zarraga (Bilbao B)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Kenan Kodro (Valladolid), Inigo Córdoba (Alavés)

BARCELONA
ÉRKEZETT:
Kölcsönből vissza: Jean-Clair Todibo (Benfica)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Carles Alená (Getafe), Jean-Clair Todibo (Nice)

BETIS
ÉRKEZETT: Yassin Fekir (Betis B)

TÁVOZOTT: Antonio Sanabria (Torino, 7 000 000)

CELTA VIGO
ÉRKEZETT:
Augusto Solari (Racing Club, 500 000), Facundo Ferreyra (Benfica, i.)
Kölcsönbe: Aarón Martín (Mainz)
TÁVOZOTT:
Kölcsönből vissza:
Lucas Olaza (Boca Juniors)
Kölcsönbe: Okay Yokuslu (West Bromwich)

CÁDIZ
ÉRKEZETT:

Kölcsönbe: Ivan Szaponjics (Atlético Madrid), Rubén Sobrino (Valencia)
Kölcsönből vissza: Javi Navarro (Albacete), Jean-Pierre Rhyner (Cartagena)
TÁVOZOTT: Yann Bodiger (Castellón, i.)
Kölcsönbe: Jean-Pierre Rhyner (Emmen), Sergio González (Tenerife), Álvaro Giménez (Mallorca), Nano Mesa (Logronés)
Kölcsönből vissza:
Bobby Adekanye (Lazio)

EIBAR
ÉRKEZETT:
Aleix García (Dinamo Bucuresti, ingyen)
TÁVOZOTT: José Antonio Martínez (FC Dallas)
Kölcsönbe: Damian Kadzior (Alanyaspor, 150 000 euró), Roberto Olabe (Tondela)

ELCHE
ÉRKEZETT: Helibelton Palacios (egyesület nélküli)

Kölcsönbe: Johan Mojica (Girona), Paulo Gazzaniga (Tottenham)
TÁVOZOTT: Juan Sánchez Mino (szerződését felbontották), Jeison Lucumí (sz. f.)
Kölcsönből vissza: Diego Rodríguez (Defensa y Justicia), Youssouf Koné (Lyon)

GETAFE
ÉRKEZETT:
Kölcsönből vissza: Jack Harper (Cartagena)

Kölcsönbe: Kubo Takefusza (Real Madrid, 1 250 000 euró), Carles Alená (Barcelona), Szufian Csakla (Villarreal)
TÁVOZOTT: Leandro Chichizola (Cartagena, ingyen)
Kölcsönbe: Jack Harper (Villarreal B)
Kölcsönből vissza: Abdoulay Diaby (Sporting CP), Ante Palaversa (Manchester City), Víctor Mollejo (Atlético Madrid)

GRANADA
ÉRKEZETT: Adrián Marín (Alavés, i.)
Kölcsönbe: Domingos Quina (Watford)

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Ramon Azeez (Cartagena)

HUESCA
ÉRKEZETT:

Kölcsönbe: Denis Vavro (Lazio)
Kölcsönből vissza: Damián Musto (Internacional)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Kelechi Nwakali (Alcorcón)

LEVANTE
ÉRKEZETT:

TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Koke Vegas (Mallorca)

OSASUNA
ÉRKEZETT:

Kölcsönbe: Manu Sánchez (Atlético Madrid), Jonás Ramalho (Girona)
TÁVOZOTT: Raúl Navas (Cartagena, ingyen)
Kölcsönbe: Brandon (Leganés)

REAL MADRID
ÉRKEZETT:

Kölcsönből vissza: KuboTakefusza (Villarreal)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe:
Kubo Takefusza (Getafe, 1 250 000), Luka Jovics (Eintracht Frankfurt, 1 000 000), Martin Ödegaard (Arsenal, 2 000 000)

REAL SOCIEDAD
ÉRKEZETT:
Carlos Fernández (Sevilla, 10 000 000)
TÁVOZOTT:

SEVILLA
ÉRKEZETT:
Alejandro Gómez (Atalanta, 5 500 000)
TÁVOZOTT: Carlos Fernández (Real Sociedad, 10 000 000)
Kölcsönbe: Usszama Idrisszi (Ajax)

VALENCIA
ÉRKEZETT:
Kölcsönbe: Christian Oliva (Cagliari), Ferro (Benfica), Patrick Cutrone (Wolverhampton)

TÁVOZOTT: Geoffrey Kondogbia (Atlético Madrid, 15 000 000)
Kölcsönbe: Rubén Sobrino (Cádiz)

VALLADOLID
ÉRKEZETT: Lucas Olaza (Boca Juniors, 500 000)
Kölcsönbe:
Kenan Kodro (Bilbao)
Kölcsönből vissza:
Stiven Plaza (Trabzonspor)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Stiven Plaza (Independiente del Valle), Moi Delgado (Ponferradina)

VILLARREAL
ÉRKEZETT:
Étienne Capoue (Watford, 2 000 000)
Kölcsönből vissza: Santiago Cáseres (CF América)
TÁVOZOTT:
Kölcsönbe: Szofian Csakla (Getafe)

Kölcsönből vissza: Kubo Takefusza (Real Madrid)

Vastaggal az elmúlt hét nap eseményei.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik