Játékossors: az MU és a Barca kiszemeltje váltani szeretne

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.12.26. 09:45
null
Dani Olmo (balra) váltani készül (Fotó: AFP)
Dani Olmo úgy érzi, lejárt az ideje Zágrábban. A 21 esztendős egyszeres válogatott spanyol szélső a Jugones című spanyol tévéműsorban beszélt arról, hogy teljesítette a céljait a Dinamo Zagrebnél, és szeretne új kihívások után nézni – egy új csapatnál.

 

„Az előző nyár ideális időpont lett volna a következő lépés megtételéhez – mondta Olmo. – Végül nem történt meg, de nem is bántam, mert a Bajnokok Ligájában akartam játszani, ez pedig megadatott a Dinamóval. Most viszont úgy érzem, lejárt az időm a csapatnál. Meg kell tennem a következő lépést a karrieremben, hogy még tovább tudjak fejlődni.”

A spanyol szélső iránt nevelőegyesülete, az FC Barcelona mellett a Manchester United is élénken érdeklődik – legalábbis a sajtóhírek szerint.

„Őszinte leszek, nem tudok semmit a Unitedről. Ezeket az ügyeket a menedzserem, Andy Bara és édesapám intézik. Pletykákkal nem terhelem magam” – idézte a goal.com a középpályás nyilatkozatát.

Olmo augusztusban a Ferencváros elleni BL-selejtező mindkét mérkőzésén pályára lépett és be is talált a zöld-fehéreknek zágrábiként.

A labdarúgó novemberben debütált aspanyol válogatottban, a Málta ellen 7–0-ra megnyert Eb-selejtezőn gólt is szerzett.

Dani Olmo 2015 óta futballozik a Dinamóban, 124 tétmérkőzésen 34 gólig jutott a csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik