FFT: Cazorla majdnem elvesztette a lábát, de visszatért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.29. 10:35
A 2017-es évben még úgy tűnt, Santi Cazorla a lábának is búcsút mondhat, 2019-ben mégis ő volt Spanyolország egyik legjobb középpályása. A Villarreal nagymesterét kérdeztük a pályája derékba törésével fenyegető sérüléséről és dicsőséges visszatéréséről.

Santi Cazorla sohasem felejti el a napot, amikor élete négy legnehezebb éve után visszatért a spanyol válogatott öltözőjébe. Voltak új arcok, és voltak régiek. A régi szép időkből ismert csapattársak barátként üdvözölték: Sergio Ramos, Jordi Alba, Sergio Busquets, Jesús Navas és még sokan. Azok, akikkel Európa-bajnokságokat nyert. Akikkel azt hitte, sohasem játszhat többet.

Beléptem, és azt kérdezték: mit keresek ott? – idézi fel nevetve Cazorla azt a júniusi napot. – Amire azt feleltem, nem tudom. Hihetetlen, nem igaz?”

Még most is nehezére esik elhinni, ahogy itt ülünk a Villarreal edzőkomplexumának stadionjában. Húsz fok van, de nem tudni, mi áraszt több melegséget, a nap az égen vagy a velünk beszélgető Cazorla. Kevesen vannak a világon, akik boldogabbak lehetnek, mint ő. A teljes kudarcból hozta vissza a pályafutását.

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik