Felkészülés: Iniesta és Villa júliusban a Barca ellen játszhat

Vágólapra másolva!
2019.04.18. 12:31
null
Andrés Iniesta júliusban először léphet pályára a Barca ellen (Fotó: AFP, archív)
Idén júliusban Japánban túrázik az FC Barcelona labdarúgócsapata, amely július 23-án Tokióban a Chelsea-vel, majd négy nappal később Kobéban Andrés Iniesta, David Villa és Lukas Podolski csapatával, a Vissel Kobéval csap össze a Rakuten-kupa elnevezésű felkészülési torna keretein belül.

 

A Barcelona a 2015-ös klubvilágbajnokság óta először utazik Japánba, ahol több mérkőzésből áll előszezoni túrán legutóbb 2013-ban szerepelt. A katalán klub és a nyári torna névadó szponzora, a Barcelonával 2017 júliusa óta együttműködésben álló Rakuten csütörtökön közös sajtótájékoztatót tartott Tokióban.

„A Rakutennel a partneri megállapodásunk a profizmuson, a tiszteleten és a csapatmunkán alapul. Azt szoktuk mondani, hogy több vagyunk, mint egy klub, a miénk pedig több mint egy együttműködés” – mondta Éric Abidal, az FC Barcelona sportigazgatója.

A katalán egylet korábbi játékosai közül nemcsak a két világ- és Európa-bajnok labdarúgó, Andrés Iniesta és David Villa, hanem az idén tavasszal Japánba szerződő Sergi Samper is korábbi csapata ellen léphet pályára júliusban.

A Chelsea a másik mérkőzését az ázsiai országban nem a Vissel Kobéval, hanem július 19-én a bajnoki címvédő Kavaszaki Frontaléval játssza.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik