El Clásico: Ramos nem hiszi, hogy az Adriano-féle eset döntő volt

Vágólapra másolva!
2013.03.02. 23:01
A héten másodszor nyert a Real Madrid a Barcelona elleni: a hétközi kupaelődöntőt követően ezúttal a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában diadalmaskodtak a nagy riválissal szemben. A szombati, 2–1-es madridi sikert hozó el Clásicónak Sergio Ramos volt az egyik főszereplője. A védő a 82. percben győzelmet érő gólt fejelt, majd a végjátékban a madridi tizenhatoson belül mellette esett el a betörő Adriano, ám a játékvezető sípja néma maradt.

„Nem tudom, hogy megvolt-e a kontakt közöttünk – utalt Ramos a barcelonaiak által kivétel nélkül vitatott esetről. – Véleményes eset volt, de ilyen akadt több is a mérkőzésen, nem hiszem, hogy ez döntően befolyásolta volna a végeredményt.”

A védő nem vont párhuzamot a keddi és a szombati, Barcelona elleni siker között, mint elmondta: nagyon különbözőek voltak az összeállítások, és a két mérkőzés forgatókönyve is egészen máshogy alakult. Egy dolog volt azonos: csapata óriási munkája, amellyel rászolgált a három pontra, így csökkentei tudták hátrányukat a listavezetővel szemben.

„A tizenhárom pontos hátrány jobb, mint a tizenhat pontos – utalt a két együttes közötti távolságra Ramos. – A különbség most csökkent, és amíg matematikailag nem dől el a bajnoki cím, addig harcolunk a címvédésért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik