El Clásico: Igazságtalan lett volna, ha kikapunk – S. Ramos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.03. 19:07
null
A hajrában rosszul osztotta le a madridi játékosokat a Barca védelme, Sergio Ramos zavartalanul fejelhetett (Fotó: AFP)
Döntetlennel (1–1) zárult a szombati el Clásico: Luis Suárez fejesére a 90. percben Sergio Ramos ugyancsak fejessel válaszolt. A Barcelona uruguayi támadója az elpuskázott helyzetekre vezette vissza, hogy elbuktak két pontot, míg a Real Madrid védője szerint igazságtalan lett volna, ha kikapnak.

 

„Elhullajtottunk két pontot, hiába tettünk meg mindent a győzelemért – mondta Luis Suárez. – A második félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, de egyiket sem tudtuk gólra váltani. Ilyenkor törvényszerű, hogy ez lesz a vége. Nem szabad csüggednünk, tovább kell mennünk, pontokat kell gyűjtenünk.”

„Fontos volt, hogy ne távozzunk üres kézzel a Camp Nouból, és nem lett volna igazságos, ha kikapunk – nyilatkozta Sergio Ramos. – Két jó csapat találkozott, intenzív mérkőzést vívtunk, sok párharccal. Bár a rangadóhoz méltón feszegettük a határokat, nem volt durva a mérkőzés, nem voltak indulatok a játékosokban. Az első félidőben megvoltak a helyzeteink, a szünet után inkább az ellenfelünk bizonyult kapura veszélyesebbnek. Összességében elégedett lehetek az egy ponttal. A két együttes között megmaradt a hatpontos különbség, ami jó jel és erőt ad a folytatásra nekünk, ám túl sok van még hátra a bajnokságból ahhoz, hogy ezzel kapcsolatosan bármire is gondoljunk. A tervünket most megvalósítottuk, pontot szereztünk, megyünk tovább ezen az úton.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik