El Clásico: Láttam, kint áll, meg kellett próbálnom - Sánchez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.26. 20:37
A Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki rangadón (2–1) szépségdíjas gólt szerző Alexis Sánchez nagyon örült a találatának, és úgy nyilatkozott, nem maradt más választása a gól előtti szituációban.

„Nagyon elégedett vagyok a győzelemmel, a három pont megszerzésével és persze a gólommal is. Minden játékos pályára akar lépni ezen a meccsen, és én ma boldogan térhetek haza" – nyilatkozta Alexis Sánchez, aki szépségdíjas góljáról is beszélt.Alexis Sánchez, aki szépségdíjas góljáról is beszélt.

„Nem maradt más lehetőségem. Láttam, hogy kint áll a kapus, meg kellett próbálnom. Ha bemegy, bemegy – gondoltam. És szerencsére bement" – jelentette ki a chilei támadó.

„A Real ellen nagyon nehéz nyerni, de sikerült. De folytatódik a bajnokság, a hatpontos előny még semmire sem elég. Sok van hátra. Ha hibázik a csapat, az nagyon fáj, de ezek az esték óriási örömöt jelentenek. Szerintem nem könnyű megnyerni a barcelonai szurkolókat, de mindent beleadok, a lehető legjobb teljesítményt próbálom nyújtani" – zárta szavait Sánchez.

Sánchez gólja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik