Bilbao: A jövőm az Athleticnél van - Llorente

Vágólapra másolva!
2012.11.26. 22:12
Fernando Llorente, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Athletic Bilbao támadója elmondta, az angol és az olasz érdeklődők ellenére nem kívánja elhagyni a tavasszal az Európa-liga döntőjéig menetelő baszk klubot.

A spanyol válogatott támadó a nyáron még készen állt elhagyni a Bilbaót, ám a napokban adott nyilatkozatában már határozottan elutasította a távozás lehetőségét. A 27 esztendős támadó iránt a Juventus a legkitartóbb érdeklődő.

„A jövőmet az Athleticnél képzelem el, és mindent beleadok a pályán. Nem gondolok arra, hogy mi fog történni a jövőben, de nem is érdekel. A játékra összpontosítok és arra, hogy segítsek a csapatnak" – nyilatkozta a 2012–2013-as szezonban kiegészítő embernek számító Llorente, aki szerint a gólínsége okozza a mellőzöttségét. A 27 esztendős támadó 14 tétmérkőzésen mindössze egyszer talált az ellenfelek kapujába ebben az idényben.

„A szezon végén remélhetőleg szerzek néhány gólt, és a csapat a lehető legelőrébb végez a bajnokságban" – bizakodott Llorente, akinek csapata szombaton a Barcelona otthonába látogat a Primera División 14. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik