Barcelona: ultimátumot adtak a PSG játékosának – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.31. 14:37
null
Adrien Rabiot kapitányi karszalaggal az Arsenal elleni felkészülési mérkőzésen (Fotó: AFP)
A Sport című katalán sportlap szerint az FC Barcelona ultimátumot adott Adrien Rabiot-nak, a PSG labdarúgójának, aki még mindig nem döntötte el: szerződést hosszabbít-e Párizsban vagy az őt nagy erőkkel csábító Barcához igazol.

 

A Sport keddi címlapja
A Sport keddi címlapja

Adrien Rabiot jelenlegi párizsi szerződéséből egy év van hátra, és a labdarúgó egyelőre nem fogadta el a PSG hosszabbítási ajánlatát.

Sajtóhírek szerint csütörtökön tárgyal klubja illetékeseivel – ez minden bizonnyal még belefér az állítólagos „néhány napos” barcelonai ultimátumba.

A Barca ugyanakkor egyértelművé tette: gyors választ vár, mert az idő múlik, és ha Rabiot nem jön, van más jelöltjük is az erősítésre.

Francia sajtóhírek szerint a PSG szeretné megtartani a középpályást, és optimistán tekint a csütörtöki egyezkedés elé.

„Rabiot tudja, mit szeretnék én, de mi is pontosan átérezzük, milyen helyzetben kell döntést hoznia – nyilatkozta Thomas Tuchel, a PSG nyáron munkába állt új vezetőedzője. – Most rajta a sor, neki kell döntenie, és aztán elmondania, mire jutott.”

Tuchel a felkészülési időszakban, Thiago Silva távollétében a csapatkapitányi karszalagot is Rabiot-ra bízta, és azzal is a kedvére tett, hogy az általa nem kedvelt 6-os pozícióban Marco Verrattival kezdett kísérletezni – szóval a német tréner alighanem nagyon is számol a Barca kiszemeltjével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik