Barca: négymeccses eltiltást kapott a bírót szidó Valdés

Vágólapra másolva!
2013.03.06. 13:58
A Spanyol Labdarúgó-szövetség négy bajnoki mérkőzésre eltiltotta az FC Barcelona kapusát, Víctor Valdést, mert a Real Madrid elleni bajnoki mérkőzés lefújását követően hevesen reklamált a játékvezetőnél, aki ezért kiállította. A Barcelona már benyújtotta fellebbezését az ügyben.

Mint ismert, Valdés a Real Madrid ellen elszenvedett 2–1-es vereséget követően számon kérte a vezetőbírót, Miguel Pérez Lasát, mert szerinte a játékvezető az utolsó percekben nem ítélt meg egy büntetőt a Barca javára. A kapus sokáig nem akart lecsillapodni, így a bíró felmutatta neki a piros lapot. A spanyol szövetség kivizsgálta az esetet, és négymérkőzéses eltiltással büntette a 31 éves kapust. A döntésre reagálva a Barcelona vezetősége azonnal benyújtotta fellebbezését, amelyet később bírálnak el.Mint ismert, Valdés a Real Madrid ellen elszenvedett 2–1-es vereséget követően számon kérte a vezetőbírót, Miguel Pérez Lasát, mert szerinte a játékvezető az utolsó percekben nem ítélt meg egy büntetőt a Barca javára. A kapus sokáig nem akart lecsillapodni, így a bíró felmutatta neki a piros lapot. A spanyol szövetség kivizsgálta az esetet, és négymérkőzéses eltiltással büntette a 31 éves kapust. A döntésre reagálva a Barcelona vezetősége azonnal benyújtotta fellebbezését, amelyet később bírálnak el.

Valdés így jelen állás szerint nem léphet pályára a Deportivo, a Rayo Vallecano, a Celta Vigo és a Mallorca elleni bajnokikon, legközelebb a Zaragoza elleni idegenbeli mérkőzésen állhat újra a gránátvörös-kékek kapujába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik