Barcelona: „Messi? Az ötödik legjobb, aki ellen játszottam”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.10. 11:19
Meglepő kijelentést tett Kosztasz Manolasz, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma görög válogatott védője. Amikor a futballistát arra kérték, sorolja fel a legjobb csatárokat, akik ellen valaha játszott, Lionel Messit, a Barcelona támadóját csak az ötödik helyen említette meg.

A 25 esztendős védő a Roma honlapjának adott nyilatkozatában sorolta fel az öt legjobb támadót, aki ellen dolga akadt.

A lista tetejére a svéd Zlatan Ibrahimovic került, aki Manolasz szavai szerint természetfeletti erővel bír, és kis túlzással esélytelen rátapadni, hihetetlen erejéhez pedig kivételes technikai képességek és felépítés párosul, a labdarúgásban ritkán találkozni olyan kvalitású játékossal, mint Ibra.

Manolasz a második helyre Luis Suárezt rakta, aki – mint azt a hátvéd mondta – a kapu közelében halálos fegyver, és aki ellen szinte lehetetlenség védekezni.

A harmadik helyen a francia Karim Benzema helyezkedik el, aki erős, ügyes és nagyon sokoldalú csatár, és akivel nagyon nehéz dolga van egy védőnek – ahogy Manolasz fogalmazott.

A Roma 26-szoros görög válogatott játékosa Cristiano Ronaldót sorolta negyedikként. A portugál egész egyszerűen fenomenális, elképesztő technikája van, ráadásul mindkét lábával jól lő, halálos ellenfél.

Manolasz Lionel Messit, a Barcelona argentin klasszisát csak az ötödik helyen említette meg, igaz, gyorsan hozzátette, ez csak azért van, mert Messi posztját tekintve nem középcsatár, így nem kellett az argentint közvetlenül fognia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik