Barcelona: Messi a Camp Nouban – először beszél a távozásáról

Vágólapra másolva!
2021.08.07. 14:33
null
Lionel Messi vasárnap beszél először a távozásáról (Fotó: AFP, archív)
Az FC Barcelona szombaton hivatalos oldalán bejelentette, hogy Lionel Messi vasárnap 12 órától a Camp Nou-ban sajtótájékoztatót tart.

 

Mint ismert, az FC Barcelona csütörtökön bejelentette, hogy Lionel Messi nem hosszabbítja meg június végén lejárt szerződését, pontosabban nem ír alá újat, és távozik a csapattól. A klub kiemelte, hogy a játékossal egyezségre jutottak, és kölcsönösen szándékukban állt az új szerződés aláírása, ez pénzügyi és strukturális akadályok miatt nem történhet meg. Szombaton a katalán klub hivatalos oldalán szűkszavú közleményben jelentette be, hogy az argentin világklasszis vasárnap 12 óráról sajtótájékoztatót tart a Camp Nouban. Az eseményt az FC Barcelona televíziós csatornáján, a Barca TV+-on élőben közvetíti majd.

Messi vasárnap először nyilatkozhat a távozásáról a csütörtöki bejelentés óta.

Korábban beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint a PSG vezetősége kettő plusz egy éves szerződést, valamint idényenként 40 millió eurós szerződést kínál az FC Barcelonától távozó Lionel Messinek. Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano időközben arról értesült, hogy a futballista és édesapja a párizsi klub hivatalos ajánlatát várja, mely hétvégén már meg is érkezhet. A szerződés – egyéves hosszabbítási opcióval kiegészülve – 2023-ig szólhat .

A hatszoros aranylabdás labdarúgó profi pályafutása során, vagyis az első csapatban szerepelve – 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett az FC Barcelona színeiben, amely még utánpótláskorú játékosként szerződtette 2000-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik