Barcelona: Luis Enrique elárulta, egy évet biztosan kihagy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.04. 16:12
Luis Enrique, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona trénere a következő (2017–2018-as) szezonban biztosan nem vállal edzői megbízatást.

„Ha befejezem a munkát a Barcelonánál, máshol nem kezdek bele újba, egyelőre még pihenek – idézi a sport.es Luis Enriquét. – Egy évem lesz felfrissülni, ám most még a jelenlegi idény végére szeretnék koncentrálni, hogy a gárda a lehető legtöbb trófeát begyűjtse.”Luis Enriquét. – Egy évem lesz felfrissülni, ám most még a jelenlegi idény végére szeretnék koncentrálni, hogy a gárda a lehető legtöbb trófeát begyűjtse.”

„Még nem tudom, mit hoz a távoli jövő, nincsenek terveim. Az biztos, hogy kilátogatok az escaleronai strandra, amikor csak tehetem, eltöltök majd egy kis időt a tengerparton, és kipihenem a fáradalmakat, de erről már többször is beszéltem. A következő szezonban biztosan nem leszek vezetőedző, aztán pedig meglátjuk.”

Mint ismert, a 46 esztendős tréner március elején jelentette be hivatalosan, hogy a 2016–2017-es kiírás végén távozik a Barcelona kispadjáról.

A szakember a gránátvörös-kékek vezetését 2014 májusában vette át Gerardo Martinótól, s a gárdát két spanyol bajnoki címig, két Király-kupa-győzelemig, egy spanyol és egy európai Szuperkupa-elsőségig, valamint egy Bajnokok Ligája- és egy klubvilágbajnoki aranyéremig kormányozta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik