Barcelona: Guardiola válaszolt Ibrának, mint mondja, tanult tőle

Vágólapra másolva!
2010.09.10. 18:31
Josep Guardiola, a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Barcelona vezetőedzője sajátos választ adott Zlatan Ibrahimovicnak, aki a közelmúltban azt nyilatkozta: egyedül a tréner miatt kellett elhagynia nyáron a Barcelonát.

„Ő már jó egy évtizede profi futballista, én meg csak két éve vagyok edző. Elfogadom, hogy számára nem volt kényelmes együtt dolgozni velem, ezzel együtt én csak azt mondhatom, hogy nekem öröm volt őt edzeni, sokat tanultam tőle" – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Guardiola, aki úgy érzi: mindent elkövetett annak érdekében, hogy együtt tudjanak dolgozni. Nem részletezte, mit tanult Ibrától, de mint mondta, „idővel mindent felfed".

Guardiola megköszönte Ibrahimovic egyévnyi barcelonai produkcióját, és reményét fejezte ki, hogy volt játékosa a Milanban „mindent megkap, amit mi nem tudtunk megadni neki", és élete egyik álmát megvalósítva bejut a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Korábban Andoni Zubizarreta, a Barcelona új sportigazgatója és Seydou Keita, a csapat játékosa is védelmébe vette a vezetőedzőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik